Partyflock
 
­ Nederland

Essence of Trance met mega show terug in Paradiso Amsterdam

gepubliceerd door , op
Yes! Het is weer gelukt! In de overvolle agenda van de Amsterdamse poptempel is toch weer ruimte gevonden voor dat wat de grootste productie van Essence of Trance belooft te worden. Het veelvuldig gestelde verzoek om een keer een middag-avond editie te organiseren is bij deze gehonoreerd. De zaterdag was geen optie, omdat bands nu eenmaal voorrang krijgen in de programmering. Daarom zal deze editie plaatsvinden op zondagmiddag 7 januari tussen 12:00 en 20:00 uur.

Het blijft een bijzonder gegeven, Trance gerelateerde events in Paradiso Amsterdam. En dat het publiek daarvan op de hoogte is duidelijk. Twee waanzinnige, uitverkochte edities staan nog vers in het geheugen. Dat maakt de verwachtingen hoog gespannen. Zeker nu de organisatie met een beuker van een line-up komt. De zondagmiddag maakt het ook wel weer leuk. Wie herinnert zich niet de memorabele Club Déjà Vu events in Culemborg, waar gemiddeld 2000 partypeepz samenkwamen om een heerlijke zondagmiddag te beleven.

Heilige Poptempel
De Paradiso zelf behoeft nauwelijks uitleg. Wel kunnen we je zeggen dat er maar weinig locaties zijn waar zo'n magische sfeer hangt. Mensen staan al vroeg in de rij, te popelen om naar binnen te kunnen. Er wordt gedanst, het leven gevierd, in een saamhorigheid die je niet op alle feestjes tegenkomt. Dat is waar Essence of Trance in uitblinkt en de interactie tussen artiest en publiek de vaak gezochte 'chemistry' vormt. De Boilerroom-achtige setting, waarbij het publiek rondom de dj-booth kan dansen draagt daar zeker aan bij.

Stars of the show
Laten we beginnen met Digital Culture, de nieuwe samenwerking van RAM & Richard Durand. Een act om al je energie op de dansvloer kwijt te kunnen, want de match tussen deze twee Amsterdammers is ongeëvenaard. Na een wervelende show in 't IJland is het Nederlandse publiek 100% overtuigd, DC kan de wereld over! Beide heren zullen naast hun live-collab overigens ook een eigen set draaien, aangevuld door nog twee waanzinnige headliners. Twee Ierse grootmachten zullen namelijk het podium van Essence of Trance beklimmen. Met gepaste trots presenteren we Sneijder en Ciaran McAuley! Faith Mark, de Hollandse Trancekoningin is ook weer van de partij en 'rising star' Asteroid completeert het team. Asteroid timmert hard aan de weg met producties op FSOE, Afterdark en Nocturnal Knights, waar hij overigens ook de functie van A&R bekleedt. Kortom een overdosis aan muzikaliteit en kwaliteit.

Tickets
Vanaf vandaag staan tickets te koop op essenceoftrance.com Tickets kosten € 37,- inclusief lidmaatschap (verplicht bij Paradiso) exclusief (Paradiso) booking fee. Wees er snel bij, want deze zondagmiddag in januari gaat naar alle waarschijnlijkheid weer net zo dik uitverkocht als de vorige edities. We hopen dat jullie er allemaal weer bij zijn, want we gaan er echt een waanzinnige editie van maken!