Partyflock
 

Full Spectrum

afbeelding Full Spectrum
organisator agency
SiteSite fullspectrum.nl
E-mailadriaan@fullspectrum.nl
AdresHarmenjansweg 95
2031 WJ
Amsterdam
Nederland
Oprichting2004
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Medewerkers

Informatie

Full Spectrum was founded in early 2004 in Utrecht by Adriaan Muts and Adriaan Veldhuizen. Soon after it became a successful independent promoter with several clubnights throughout Holland. Gradually the focus switched to promoting artists instead of shows and naturally the change to a booking agency came. Nowadays Full Spectrum offers a wide range of acts in genres such as singer/songwriter, indie, postpunk, math/postrock, hiphop, glitch, techno, drum 'n bass and dubstep.
27 maart 2010
Foto's, Nathan Fake is live, 27 maart 2010, Tivoli de Helling, Utrecht
13 oktober 2006
Foto's, Full spectrum, 13 oktober 2006, Tivoli de Helling, Utrecht
19 mei 2006
Foto's, Michael Mayer, 19 mei 2006, Tivoli, Utrecht
Nieuws
In januari dit jaar introduceerde Joris Voorn zijn nieuwe concept Spectrum al in zijn woonplaats Amsterdam.
met o.a Moodymann, DJ Koze, Stephan Bodzin, Kiasmos, Worakls, Gerd Janson, Daniel Avery en vele anderen!
Gisteravond zijn alle weekendkaarten voor het driedaagse festival Wildeburg binnen 15 minuten uitverkocht. De tweede editie vindt plaats van 14 t/m 16 juli in de Noordoostpolder.
Full sectrum
27 januari 2017
Full Spectrum viert op 4 maart in EKKO zijn koperen bestaan. Wat ooit begon met een eigen clubavond in EKKO is in twaalf-en-een-half jaar uitgegroeid tot een management en boekingskantoor met een geheel eigen smoel.
Making Waves Festival slaat weer toe! De vijfde editie zal plaatsvinden op 18 juni op het intieme stukje strand van de Safari Lodge in Zandvoort. Zon, zee, strand en de beste lokale indie/electronica en techno. En dat helemaal gratis! In samenwerking met Patronaat, Karton en Vibrant hebben ze de perfecte line-up samengesteld voor een onvergetelijke dag met de voeten in het zand.
Festivals. Tot voor kort worden ze geassocieerd met zomer, zonneschijn en tot diep in de nacht dansen in zomerse kleren. Maar helaas is het niet áltijd zomer! Daar heeft de organisatie iets op bedacht: Making Waves Winterfest.
Full Spectrum, Atomnation en Woodstock slaan de handen ineen voor de derde editie van Making Waves Festival, de afsluiter van het festivalseizoen op het strand van Bloemendaal. Dit jaar kiest het festival volledig voor de elektronische invulling die eerdere edities al de boventoon voerde.
BAUT draait door met ADE
25 september 2014
Restaurant BAUT gaat zijn laatste uren goed besteden. Tijdens het Amsterdam Dance Event brengt deze tijdelijke smaakmaker aan de Wibautstraat een fikse lijst avonden vol 'Dinner&Dance'. Noem het een 360-graden programmering die van 15 tot en met 19 oktober wordt voorgeschoteld, met evenementen op zowel de boven- als benedenverdieping. Een groot deel hiervan is nu al bekend, al staan er ook nog wat verrassingen te wachten –het laatste ADE van BAUT wordt bovenal een gedenkwaardige.
Gisteren maakte de organisatie van Making Waves Festival de laatste vijf namen voor haar festival bekend. Eind augustus sluiten ze opnieuw het festivalseizoen af met tien verrassende acts op het strand van Bloemendaal.
Met trots presenteert Full Spectrum het volledige programma op het Amsterdam Dance Event. Met drie eigen showcase-avonden en verschillende losse shows in de Melkweg, Sugar Factory en Club Up is een groot gedeelte van de elektronische acts van Full Spectrum vertegenwoordigd op het festival.

1 opmerking

25 en 26 Mei Stephan Bodzin,kan niet wachten!
laatste aanpassing