Partyflock
 
­ Nederland

Making Waves Festival op het strand

gepubliceerd door , op
Making Waves Festival slaat weer toe! De vijfde editie zal plaatsvinden op 18 juni op het intieme stukje strand van de Safari Lodge in Zandvoort. Zon, zee, strand en de beste lokale indie/electronica en techno. En dat helemaal gratis!
In samenwerking met 't Patronaat Zalencentrum, Karton en Vibrant hebben ze de perfecte line-up samengesteld voor een onvergetelijke dag met de voeten in het zand. De line-up van A tot Z:

- Blanko
- DvB
- High House
- Lowaddicts Soundsystem
- Natte Sokken
- Pelle
- Precursor
- Roon
- Sink
- Stahlr
- The Benelux
Host: Henkerchief

Natte Sokken staat voor een mega gevarieerd geluid waar iedereen zijn kousen mee kan doordrenken. Van dampende disco tot aan humide techno en zompige hiphop. Dansen geblazen!
Het producers duo Lowaddicts Soundsystem uit Haarlem maakt downtempo electronische muziek, geinspireerd op Bonobo, deadmau5, Underworld en Fink. Van die laatste (Fink) maakten ze zelfs nog een remix!
Stahlr is het nieuwe conceptuele muziekproject van Anne Broekman (Minus The Tiger/MTT). Samen met de electronische producer Krampfhaft maakt Stahlr duistere synthpop die klinkt als een musical in een grauwe betonnen parkeergarage.
The Benelux werd door 3voor12 omschreven als Britse postpunk en disco-electro, maar zelf noemen ze het liever akoestische house. In één woord: onontkoombaar!
De Haarlemse techno producer Precursor komt binnenkort met zijn eerste plaat en was ook aanwezig op de vorige editie van Making Waves Festival in het 't Patronaat Zalencentrum.
Later op de avond is het de beurt aan de mannen van Vibrant. Het Haarlemse house/techno collectief komt met hun eigen Blanko, Sink en High House.
Op het einde van de avond is het de beurt aan Pelle, DvB en Roon van het Haarlemse label Karton die met hun innovatieve deep- en tech house de avond tot een einde zullen brengen.
De dag wordt aan elkaar gepraat door Henkerchief, de man met de scherpste tong van de Haarlemmermeer.