Partyflock
 

Lost Memories

Lost Memories
6 april 2021
concept
SiteSite lostmemories.nl
AdresRoosendaal
Nederland Nederland
Linksfacebookpageinstagram

Informatie

We reizen terug in de tijd naar verloren herinneringen. Vele herinneren zich de prachtige tijden waar het allemaal begon.

Denkend aan clubs die er niet meer zijn. Bijvoorbeeld de IT, Now & Wow, Zillion, Illusion, Barocci, The Site, Club X, The Limit, Atmoz, Reloaded/castel, Cartouche, enzvovoorts.

We hebben een archief aan muzikale hoogstandjes zowel in de Nederlandse scene als in de Belgische scene.
Dat komt dat elke club zijn eigen sound en stijl had.

Veel mensen hebben hier prachtige memorabele herinneringen aan, en zouden soms willen dat deze tijden nog eens konden herleven. Om die herinneringen tot leven te brengen is het idee ontstaan om Lost Memories te organiseren.

De avond wordt ingevuld met residents en guest artiesten.
Nieuws
Wie heeft dat niet, verlangen naar mooie momenten uit het verleden? Het gevoel van vroeger herbeleven voor slechts €24,95?! 19 Deptember is het zover: Lost Memories outdoor 2015. Het Atik Stadion (voormalig RBC stadion) in Roosendaal is het decor van de allereerste outdoor editie van dit classics festijn. En, niet onbelangrijk: door het wisselvallige weer van afgelopen dagen/weken heeft de organisatie besloten om bij slecht weer te zorgen voor een overkapping. 1
Na vijf geslaagde indoor edities in de St. Jan Kerk in Roosendaal was er veel vraag naar een outdoor editie van dit succesvolle event. Chapeau heeft na vele pogingen een locatie in Roosendaal weten te vinden waar Lost Memories zijn eerste outdoor editie kan gaan vieren.