Partyflock
 
­ Nederland

Lost Memories Outdoor Festival in Roosendaal

gepubliceerd door , op
Na vijf geslaagde indoor edities in de St. Jan Kerk in Roosendaal was er veel vraag naar een outdoor editie van dit succesvolle event. Chapeau heeft na vele pogingen een locatie in Roosendaal weten te vinden waar Lost Memories zijn eerste outdoor editie kan gaan vieren.

Velen herinneren zich de prachtige tijden waar het allemaal begon. Denkend aan clubs die er niet meer zijn, bijvoorbeeld de iT, Now&Wow, Zillion, Illusion, Barocci, the-site, Club X, The Limit, Atmoz, Kadance, Reloaded/Castel, Cartouche, enzovoort. We hebben een archief aan muzikale hoogstandjes zowel in de Nederlandse als in de Belgische scene. Dit komt doordat elke club zijn eigen sound en stijl had.

Veel mensen hebben hier prachtige memorabele herinneringen aan en zouden soms willen dat zij deze tijden nog eens konden herleven. Om die herinneringen tot leven te brengen, is het idee ontstaan om Lost Memories te organiseren.

De line-up is daarom ook legendarisch en gebaseerd op de beste muziek van vroeger uit de Nederlandse en Belgische club scene om alle mensen de ultieme herinnering te kunnen meegeven.Be part of the Classics community

lostmemories.nl