Partyflock
 
­ Nederland

Haal herinneringen op tijdens Lost Memories Festival

gepubliceerd door , op
Wie heeft dat niet, verlangen naar mooie momenten uit het verleden? Het gevoel van vroeger herbeleven voor slechts €24,95?! 19 Deptember is het zover: Lost Memories outdoor 2015. Het Atik Stadion (voormalig RBC stadion) in Roosendaal is het decor van de allereerste outdoor editie van dit classics festijn.

Met trots presenteert Chapeau Events de line-up:Duizenden mensen gingen eind jaren '90 en begin 2000 massaal naar Belgische en Nederlandse clubs om mensen te ontmoeten maar vooral om zich te laten gaan van de wekelijkse beslommeringen. Clubs als: The Zillion, Zino, X en the-site waren de place-to-be. Deze historische plekken werden uiteindelijk legendarisch voor velen. De clubs bestaan niet meer, maar de herinneringen zijn er wel degelijk. En wat is er nou mooier dan de herinneringen van vroeger opnieuw te beleven?! Chapeau Events creëerde Lost Memories en na verschillende uitverkochte edities van Lost Memories in de St. Jan Kerk van Roosendaal gaat Lost Memories nu Outdoor! Bovenstaande acts gaan er alles aan doen om dat nostalgische clubgevoel van vroeger terug te laten komen. New memories worden die dag gemaakt.

Door het wisselvallige weer van afgelopen dagen/weken heeft de organisatie besloten om bij slecht weer te zorgen voor een overkapping. Ze vinden dat de bezoekers droog moeten staan. Jullie moeten immers genieten van een mooie dag.

Wil jij niks missen van dit spektakel? Ga dan nu naar www.lostmemories.nl of koop tickets om snel je kaartje te bestellen!

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 124798, 157045}
Classics :D

Ik ben er zeker bij. Vette line up:o