Partyflock
 

Junction

afbeelding Junction
concept
AdresAmsterdam
Nederland
Oprichtingnovember 2011
Aanwezigheidfacebookpagemixcloud

Uitgaansagenda Junction

Laatste feest was op zondag 8 oktober 2017: RADIIION, RADION, Amsterdam
Statistieken
23·feesten
23·in het verleden
21·nieuwsberichten
2·video's
16·winacties
654·bezoekers
373·unieke bezoekers
50Partyflockfans
3.3 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (163 stemmen)
Nieuws
RADIIION
14 september 2017
Gelegen in broedplaats ACTA, Amsterdam Nieuw-West, is RADION een zinnenprikkelende plek met veel muziek, kunst en cultuur. In de collegezalen waar vroeger tandartsen werden opgeleid, staan nu wekelijks -in vijf verschillende ruimtes- dag- en nachtvlinders te excelleren.
Junction is 22 mei terug op het nest in RADION. Wederom kruist het geluid van invloedrijke techno steden in de grote betonnen zaal. Afgevaardigden uit Berlijn zijn Hollands trots Delta Funktionen en Dystopian familielid Alex.Do. Uit Parijs is Voiski present voor een set vol energie.
Op zaterdag 4 april komen invloedrijke techno-steden weer bij elkaar in RADION. Dit keer kruist het geluid van Munchen, Stockholm, Parijs en Amsterdam. Bovendien mag het een klein voorrecht genoemd worden om de Zenker Brothers te mogen verwelkomen ter ere van hun Immersion album tour. Een debuutalbum dat onlangs verscheen op hun eigen Ilian Tape en werd bekroond met lovende recensies.
Junction heeft in RADION een vaste thuisbasis gevonden. Deze nieuw locatie in Amsterdam is met haar imponerende betonnen uitstraling en het loepzuivere Void-soundsystem meer dan geschikt om de warme en soms rauwe techno volledig tot z'n recht te laten komen. Op 7 februari wordt er dan ook groots uitgepakt tot 07:00 in de ochtend met artiesten uit de hedendaagse toonaangevende techno steden.
Na het uitverkochte ADE avontuur met 50Weapons is Junction aanstaande vrijdag weer terug in de nieuwste hotspot van de stad: RADION. Dit keer met niemand minder dan Cosmin TRG, Will & Ink, Kevin Arnemann, Paul Cairo en Boston Strip.
Tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event presenteert Junction een bijzondere samenwerking met 50Weapons, het uit Berlijn afkomstige label van Modeselektor. Op een van de nieuwste locaties van de stad, RADION, komen de Berlijnse en Amsterdamse dj's samen aangevuld met een bijzondere uit Frankrijk afkomstige Mystery Guest.
Zaterdag 21 juni vindt Junction voor de eerste keer plaats in Studio 80 in Amsterdam. Om deze eerste editie nog specialer te maken wordt er een verruiming ingezet. Oftewel: er wordt doorgedanst top diep in de ochtend. Voor deze nacht is een extra grote line-up opgesteld om de klus te klaren. 1
Om de maand is Junction te vinden in intieme settings met warme, ritmische Techno. De kick-off vindt plaats op een tijdelijke locatie die hier uitermate geschikt voor is: Doka.
Vrijdag 14 juni keert Junction terug naar de WesterUnie, na de enorme klapper in februari met Gary Beck & Pär Grindvik! Om dit te vieren zal deze Junction een sessie van maar liefst twaalf uur lang worden: in de middag op het Westergasterras (gratis entree!) en 's nacht in de WesterUnie.
Junction is terug! Na het avontuur met Xhin & Markus Suckut in de H7 Loods eind vorig jaar, zullen de mannen van Junction 8 februari voor het eerst de WesterUnie aan doen. Deze prachtige, rauwe locatie verdiend natuurlijk enkel het beste en daarom komt speciaal voor deze editie de Techno-prins zelf naar Amsterdam: Gary Beck. 1