Partyflock
 

Junction

Junction
24 september 2018
concept
AdresAmsterdam
Nederland Nederland
Oprichtingnovember 2011
Linksfacebookpagemixcloudxyoutube

Uitgaansagenda Junction

Laatste feest was op zondag 8 oktober 2017: RADIIION, RADION, Amsterdam

Statistieken

23·feesten
23·in het verleden
21·nieuwsberichten
2·video's
16·winacties
655·bezoekers
374·unieke bezoekers
182Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (25.6424 stemmen)

Nieuws

RADIIION
14 september 2017
Gelegen in broedplaats ACTA, Amsterdam Nieuw-West, is RADION een zinnenprikkelende plek met veel muziek, kunst en cultuur. In de collegezalen waar vroeger tandartsen werden opgeleid, staan nu wekelijks -in vijf verschillende ruimtes- dag- en nachtvlinders te excelleren.
Junction is 22 mei terug op het nest in RADION. Wederom kruist het geluid van invloedrijke techno steden in de grote betonnen zaal. Afgevaardigden uit Berlijn zijn Hollands trots Delta Funktionen en Dystopian familielid Alex.Do. Uit Parijs is Voiski present voor een set vol energie.
Op zaterdag 4 april komen invloedrijke techno-steden weer bij elkaar in RADION. Dit keer kruist het geluid van Munchen, Stockholm, Parijs en Amsterdam. Bovendien mag het een klein voorrecht genoemd worden om de Zenker Brothers te mogen verwelkomen ter ere van hun Immersion album tour. Een debuutalbum dat onlangs verscheen op hun eigen Ilian Tape en werd bekroond met lovende recensies.
Junction heeft in RADION een vaste thuisbasis gevonden. Deze nieuw locatie in Amsterdam is met haar imponerende betonnen uitstraling en het loepzuivere Void-soundsystem meer dan geschikt om de warme en soms rauwe techno volledig tot z'n recht te laten komen. Op 7 februari wordt er dan ook groots uitgepakt tot 07:00 in de ochtend met artiesten uit de hedendaagse toonaangevende techno steden.
Na het uitverkochte ADE avontuur met 50Weapons is Junction aanstaande vrijdag weer terug in de nieuwste hotspot van de stad: RADION. Dit keer met niemand minder dan Cosmin TRG, Will & Ink, Kevin Arnemann, Paul Cairo en Boston Strip.
Tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event presenteert Junction een bijzondere samenwerking met 50Weapons, het uit Berlijn afkomstige label van Modeselektor. Op een van de nieuwste locaties van de stad, RADION, komen de Berlijnse en Amsterdamse dj's samen aangevuld met een bijzondere uit Frankrijk afkomstige Mystery Guest.
Zaterdag 21 juni vindt Junction voor de eerste keer plaats in Studio 80 in Amsterdam. Om deze eerste editie nog specialer te maken wordt er een verruiming ingezet. Oftewel: er wordt doorgedanst top diep in de ochtend. Voor deze nacht is een extra grote line-up opgesteld om de klus te klaren. 1
Om de maand is Junction te vinden in intieme settings met warme, ritmische Techno. De kick-off vindt plaats op een tijdelijke locatie die hier uitermate geschikt voor is: Doka.
Vrijdag 14 juni keert Junction terug naar de WesterUnie, na de enorme klapper in februari met Gary Beck & Pär Grindvik! Om dit te vieren zal deze Junction een sessie van maar liefst twaalf uur lang worden: in de middag op het Westergasterras (gratis entree!) en 's nacht in de WesterUnie.
Junction is terug! Na het avontuur met Xhin & Markus Suckut in de H7 Loods eind vorig jaar, zullen de mannen van Junction 8 februari voor het eerst de WesterUnie aan doen. Deze prachtige, rauwe locatie verdiend natuurlijk enkel het beste en daarom komt speciaal voor deze editie de Techno-prins zelf naar Amsterdam: Gary Beck. 1
Na het succes van de eerste samenwerking tussen techno-organisaties Junction en Steiger waren zij het er over eens dat het vervolg hierop een bijzondere moest zijn. Dat is gelukt! Naast een internationale line-up van het hoogste niveau, is ook voor een locatie gekozen die volledig recht doet aan de unieke sound van beider organisaties.
Om de zomer definitief uit te zwaaien en een keiharde ontsnapping te bieden aan de nu al grauwe sleur van werk of studie, heeft Junction van de september editie een speciale gemaakt.
Junction invites KrancK
15 augustus 2012
Om het einde van de zomer in stijl te vieren hebben de liefhebbers van Junction weer een prachtige editie in elkaar getimmerd, dit keer met Utrechts trots KrancK!
Op zaterdag 28 juli is Sugar Factory voor één nacht het domein van het techno-platform Collective d'Amsterdam samen met Junction. Nog amper bijgekomen van het enorme geweld dat vorige maand op haar geluidssysteem is losgelaten (in de propvolle chaos van NOX & Kapot) zullen de woofers van Sugar Factory deze maand wederom flink op de proef worden gesteld!
Zaterdag 23 juni zal Sugar Factory een zeer speciale editie van maandelijks techno-concept Junction voor haar kiezen krijgen. Op uitnoding van deze techno liefhebbers is er een hele fijne, nog niet eerder vertoonde combo van twee partijen gebouwd: NOX & Kapot. Beide underground partijen zijn nooit vies van een paar tandjes harder en deze editie zullen zij dan ook niet schromen om met grof geschut het strijdperk te betreden! Daarnaast zal Junction resident van het eerste uur Kevin Arnemann hier ook nog eens zijn verjaardag vieren, dus de 23e kan maar beter nu alvast omcirkeld worden in de agenda.
Zaterdag 26 mei brengt Junction opnieuw een aantal partijen samen waar de echte techno liefhebbers heel blij van zullen worden! Onder het mom van onofficiële festival after haalt Junction de vaandeldragers van de Amsterdamse underground scene naar de Sugar Factory: On & Schwung. 3
28 april is het wederom tijd voor een speciaal samenwerkingsproject van Junction, dat elke laatste zaterdag van de maand de Sugar Factory overneemt om te laten zien waar echte techno voor staat. 1
Na het enorme succes van de afgeladen editie met Steiger vorige maand, pakt Junction voor zijn maart editie meteen stevig door met niemand minder dan de in Berlijn wonende Italiaan Lucy.
De februari editie van maandelijkse techno concept Junction zal een zeer speciale zijn: een samenwerking met Steiger. Als iemand de ware techno gedachte van de underground begrijpt en toepast zijn het de mannen van dit opkomende techno collectief wel. Na een aantal feesten op afgelegen locaties zullen zij in deze unieke combo met Junction een avond meedogenloos hard los gaan in de club! 1
Aankomende zaterdag, 28 januari, is het dan eindelijk weer tijd voor een portie kwaliteitstechno in Amsterdam's eigen Sugar Factory. Met het nieuwe concept Junction wordt iedere laatste zaterdag van de maand de nieuwe, opwindende techno-garde van nu een vaste residentie geboden. Met veel ruimte voor jong talent en oog voor het visuele.
Zaterdag 26 november is het dan eindelijk weer tijd voor een portie kwaliteitstechno in Amsterdam's eigen Sugar Factory. Met Junction, een gloednieuw concept, zal iedere laatste Zaterdag van de maand de nieuwe, opwindende techno-garde van nu een vaste residentie geboden worden. Met veel ruimte voor jong talent, oog voor het visuele en interessante boekingen. 1