Partyflock
 
­ Nederland

Junction in Doka met Markus Suckut

gepubliceerd door , op
Junction
4 oktober 2013
Twee jaar geleden werd Junction geboren en in de afgelopen twee jaar zijn er mooie dingen voorbij gekomen: de maandelijkse intieme edities in Sugar Factory, het avontuur in de H7 Warehouse, knallers van edities in WesterUnie en dit alles met hele mooie nationale en internationale boekingen. Nu gaan ze verder. Een nieuwe weg. Een nieuwe kruising. Op 23 november wordt de nieuwe weg ingeslagen.

Om de maand is Junction te vinden in intieme settings met warme, ritmische Techno. De kick-off vindt plaats op een tijdelijke locatie die hier uitermate geschikt voor is: Doka is een ontwikkelingsruimte zijn voor experimenten die het daglicht niet nodig hebben en is een thuishaven voor buitenissigheid. In de kelder van het oude Volkskrantgebouw is de experimentele en tijdelijke club Doka gevestigd. Deze unieke tijdelijke club hunkert naar creatieve concepten. Junction is het eerste techno-concept dat hier invulling aan gaat geven. Naast muzikale oorstrelingen worden in deze nacht ook andere zintuigen geprikkeld. De organisatie gaat hier nog niet al te veel op in: erbij zijn is ervaren.

In de afgelopen jaren heeft Junction altijd muzikaal vooruitstrevend geprogrammeerd. In Doka wordt voor de tweede keer de Duitse Markus Suckut overgevlogen. Na de editie van Junction in de H7 Warehouse met o.a. Xhin en Markus Suckut heeft hij zich geprofileerd als een DJ met een vooruitstrevende sound. De geluiden die Markus laat horen zijn subtiel, ritmisch en tegelijkertijd denderend. In een locatie als Doka komt dit perfect tot z'n recht.

Uiteraard staat Kevin Arnemann achter de decks deze nacht. De vaste resident van Junction is ook een vaste naam in de het Nederlandse clubcircuit. Het afgelopen jaar maakte hij furore met als absolute hoogtepunt zijn optreden op Awakenings Festival. Erkenning wie erkenning
toe komt!

Les Enfant Terribles frontman JP Enfant staat voor de tweede keer in de line-up van Junction. Bij de laatste editie op het Westergasterras warmde hij op een excellente manier op. Dit keer verhuist hij van zijn thuisclub Trouw naar de overburen in Doka om ons mee te nemen in zijn sound.

Paul Cairo opent het bal. Ook hij stond al eens eerder op Junction waar hij toentertijd voor het eerst een openingsset op een officieel evenement draaide. Dit bleek een eye-opener te zijn. Hij verdiepte zich in de diepte die techno te bieden heeft en ondertussen brengt hij diepe techno sets van het hoogste niveau.