Partyflock
 
­ Nederland

Junction op 8 februari in Westerunie

gepubliceerd door , op
Junction
9 januari 2013
Junction is terug! Na het avontuur met Xhin & Markus Suckut in de H7 Loods eind vorig jaar, zullen de mannen van Junction 8 februari voor het eerst de WesterUnie aan doen. Deze prachtige, rauwe locatie verdiend natuurlijk enkel het beste en daarom komt speciaal voor deze editie de Techno-prins zelf naar Amsterdam: Gary Beck. Geflankeerd door de Zweedse Pär Grindvik en het beste wat de Amsterdamse scene te bieden heeft in de vorm van Kevin Arnemann, Kid Mistik en Drum Tone is dit een zekerheidje bij uitstek.

Gary Beck dus, de Schot die aan de lopende band platen uitbrengt op alle gerespecteerde labels die er maar te bedenken zijn (Drumcode, Soma, Figure, Saved, Perc Trax) en daarnaast achter de decks heeft gestaan bij alle grote clubs en festivals ter wereld. De pure liefhebber kan zijn hart ophalen aan de rauwe, diepe sound en de dansvloer houd van hem om zijn zeer energieke sets. Gek genoeg heeft de man nog nooit in de WesterUnie gestaan, een mooie kans voor Junction dus! Naast Gary Beck zal ook smaakmaker Pär Grindvik zijn opwachting maken. Zeker geen onbekende meer bij het grote publiek, heeft deze man zijn sporen in de scene al meer dan verdiend met originele releases op Drumcode, Sleaze en het eigen Stockholm LTD. Zijn eigenwijze sets zijn altijd voer voor de dansvloer en verbazen doet hij altijd!

Ook Junction's eigen Kevin Arnemann blijft verbazen. Na een geweldig 2012, waarin hij zijn eerste eigen producties uitbracht op Remy's Fone Audio walst hij 2013 binnen met een onvervalste live set. Voor het eerst in zijn carrière zal Kevin volledig live gaan, waarmee hij zal laten horen hoe verfijnd zijn stevige, rollende techno inmiddels is geworden. De andere live set de 8e februari komt van IJslands trots Kid Mistik. Deze ware publiekslieveling dwingt elke dansvloer op de knieën met zijn duistere, energieke geluid en is een graag geziene gast in de Amsterdamse scene. Tot slot de man die de Amsterdamse scene bijna belichaamt: Drum Tone. Er zijn inmiddels weinig underground feesten en organisaties meer waar Junction resident Drum Tone niet voor gedraaid heeft. De reden daarvoor is zijn zeer solide, altijd spannende geluid. Techno zoals het bedoeld is!


Gary Beck
Pär Grindvik
Kevin Arnemann (live)
Kid Mistik (live)
Drum Tone

Voorverkoop €12.50 via koop tickets
Deur €15

1 opmerking