Partyflock
 

Little Sins

afbeelding Little Sins
concept
SiteSite littlesins.com
E-mailinfo@littlesins.com
AdresNederland
PostadresPostbus 7
1250 AA
Laren
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
Concept

Informatie

Little Sins is een Dance & Lounge concept, die de behoefte aan 'anders uitgaan' wil vervullen. Little Sins organiseert besloten dance parties voor 200 tot 400 couples op bijzondere locaties (o.a. kastelen, grotten, kerken, boten, etc.) met zinnenprikkelende dresscodes & kleurrijke thema's en met als basis een perfecte mix van Music & Lights!

Deze spannende en sensuele parties zijn bedoeld voor 'People who know how to party...!'. Voor mensen die onbezonnen willen dansen & feesten, spanning & avontuur zoeken, luxe & sensualiteit willen ervaren in een vertrouwde omgeving. Voor mensen die af en toe niet alleen kunnen, maar ook willen genieten van een kleine zonde.

Uitgaansagenda Little Sins

Laatste feest was op vrijdag 27 december 2019: Sins at Xmas
27 december 2011
Foto's, Sins @ Xmas, 27 december 2011, Panama, Amsterdam
10 december 2005
Foto's, H2O, 10 december 2005, Fakkel, Ridderkerk
19 november 2005
Foto's, Hot & Red German Sins, 19 november 2005, Gebläsehalle, Duisburg
aftermovie
Sins at Xmas
'19

teaser
Sins at Xmas
'19

aftermovie
Xmas Sins
'18

aftermovie
Eyes Wide Sins
'18

aftermovie
Valentine Sins
'18

aftermovie
Xmas Sins
'17

aftermovie
Sins in a Castle
'17

aftermovie
Valentine Sins
'17

Nieuws
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in december? Check dan snel de feesten in dit overzicht!
Veel mensen kijken al uit naar Unique Sins op 31 januari. Dit mooie grote feest wordt gehouden bij Club C in Huizen, midden in Nederland. Een prachtige warme locatie waar het aan decor niet ontbreekt. Deze schitterende door Avatar geïnspireerde locatie zal helemaal omgetoverd worden in een wilde jungle, met heerlijke muziek en mooie shows. Twee van de beste party organisaties maken zich op om er een geweldige nacht van te maken voor het 12,5 jarig jubileum. En wie jarig is trakteert!
Twee grote bekende party-organisaties vieren samen hun 12,5 jarig jubileum! Unique Sexycity en Littlesins presenteren samen Unique Sins op zaterdag 31 januari. Het allereerste spannende erotische feest in 2015 waar iedereen welkom is en elkaar een gelukkig Nieuwjaar kan wensen. Denk je eens in, het allerbeste van twee werelden komt samen op één onvergetelijk mooi erotisch feest. Zaterdag 31 januari, nog precies 1 maand! Vandaag en morgen laatste kans voor Early Bird kaarten!
Xmas Sins
21 november 2014
Op 27 december presenteert Little Sins Xmas Sins: een unieke party-ervaring vol romantiek en naughty Sins! Xmas Sins 2014 behoort tot de allerbeste Sins feesten. Je weet nu al dat het een waanzinnig feest wordt met verschillende muziekstijlen, live performances en dit keer met wel drie verschillende area's! Vier deze stoute derde kerstdag met Little Sins in een schitterende geheime locatie op nog geen 20 km nabij Amsterdam.
Deze zaterdag is er weer een bijzondere editie van Bizarre Festival in The Sand! Zoals men al op de vorige edities zijn gewend van Bizarre wordt de hele Sand omgetoverd tot een ware speelparadijs voor alle liefhebbers. The Sand is niet meer terug te herkennen. Dit maakt Bizarre ook zo speciaal. 1
Zet jezelf bij twee events op 'aanwezig' in je Partyflock agenda en maak kans op een reis naar... Parijs! De winnaar wordt dan uit de aanwezige in de agenda getrokken! Klik verder om er meer over te lezen! 5
Nog even en dan is er weer een geweldige editie van Bizarre in The Sand. Met veel mooie kinky & fetish partypeople, leuke en spannende playarea's en bijzondere acts en entertainment. De early bird tickets gaan dan ook razendsnel voor de komende Bizarre op zaterdag 16 maart. Koop nu nog voor de laatste kans jouw voordelige kortingskaart. 2
De afgelopen Bizarre feest was een groots succes! Zelfs Panorama heeft een heel artikel geschreven over Bizarre en Bizarre's hoofdact: Buck Angel! De early bird tickets gaan dan ook razendsnel voor de komende Bizarre op zaterdag 16 maart. 1
Bizarre heeft speciaal voor deze editie voor jullie wel een hele bijzondere act geregeld...Buck Angel! De man met de vagina uit Amerika komt om een hele bizarre act te doen! Ook is er op Bizarre een levende deurmat, bondage acts en nog veel meer! Mis Buck Angel, de andere bijzondere acts en de DJ's niet, want je kijkt je ogen uit! En voor maar 27,50 euro kan jij dit allemaal meemaken. 9
Eyes Wide Sins
30 september 2012
Eyes Wide Sins 2012 in Bergheim (Duitsland) zal ook dit keer weer een spectaculair mooi, mysterieus en geweldig erotisch feest gaan worden! Het schitterende kasteel, met prachtige spannende ondergrondse Love Lounge in de gewelven kelder, zal het decor zijn voor jouw stoutste weekend ooit!

20 waarderingen

Genieters024
Mooi
Sinnergirl
Betrouwbare organisatie die origineel is en de puntjes op de i weten te zetten.­
Metta
Toxic
Stripe
Eindelijke een organisatie die begrijpt wat een feestje vieren is.....­WAUWWW
Camparnaud
slecht
Nordic75
zeer matig
Natalie
Tja ondanks andere lokatie,ligt het aan jezelf of je het gezellig wilt maken of niet.­ Oordelen staan vaak klaar,er kan zoveel aan de hand zijn waarom een lokatie niet doorgaat.­ Wat moet je dan...­mensen een brief sturen met HELE inhoud hoe en waarom ern een nieuwe lokatie is??? Mensen stel je toch niet zo aan!!!!!
* Esther *
Ongelovelijk dat ze het weer presteren om een doorsnee lokatie als uniek te vermelden..­ balen ervan dat we kaartjes voor keulen hebben.­ zal wel weer iets anders worden een dag van te voren! e kunnen beter stoppen met organiseren!
curly curly (K)
In tegenstelling tot de waarderringen van alle medewerkers van LS hier: wat een onbetrouwbare organisatie.­ Wordt na ca 15 editie's voor ons de laatste keer LS met X-mass.­ Hebben ze te vaak nog een kans gegeven.­
Little Sins ! ! ! What happened ? ? ?
MysticMara
:cheer: HEERLIJK!!! :lief:
DJ Ivano
Altijd weer een verrassing!!Dat blijft altijd lang goed gaan..­Toppie
! ! M!SsS A@­LtJuH ! !
super !!!!!!!!!
Gabriel/Dj Brasco
Ja ik sluit me erbij aan! Wat een GEWELDIGE organisatie..Ga zo door :-)
! ! Denn!z &­ J@­imy ! !
ik ben het met al deze mensen eens in een word geweldig!!!!!!!!!!
Sinnerman
Geweldige club al meer dan 5 jaar aan de top!
Tiffany85
Super, Super, Super, in 1 woord GEWELDIG!!!!
Dansmeisje
super organisatie..­ intieme, exclusieve feesten!!
Edwin Collins [DJ Energy]
Een orgaisatie die steeds weer een origineel feest weet neer te zetten op de meest exclusieve locaties.­
Goes...
geweldigf om voor deze organisatie te werken "­ for people who know how to party!!"­

17 opmerkingen

hij is onderweg! :jaja:
laatste aanpassing
 
Ik heb héél naief 2 kaartjes besteld voor LS op 19 september, en dan kunnen wij helemaal niet!!!
Dus wie intresse heeft PB maar.

(K) Marjan
 
Kaartjes zijn gereserveerd!
 
en verkocht!
 
Eerste SINS feest gehad.­ Zeker wel vermaakt.­


Maar organisatie ga je schamen!!!! Te klein en te warm geluid was matig.­
hoi..­wanneer op de pf agenda?
The Traditional LittleSins 3rd Christmas day 27 dec 2009???
 
Hallo!

Waarom de andere feesten niet in de agenda??

Wel zo handig.............­

20-3 Rich &­ Famous en 15-5 Ball Bizarre!!!
Wij zijn erbij..........­!!
SINS @ The Castle
15-10-11
In een kasteel op een geheime locatie in de Veluwe
www.littlesins.com

FILMCREW BRIDGET MAASLAND

Bridget Maasland heeft het verzoek gedaan om voor haar nieuwste programma 'Hoe hou ik het spannend?' slechts een paar stellen vooraf te mogen interviewen (op hotelkamer of bugalow) en later ook tijdens een kleine gedeelte van de party.

LITTLESINS HEEFT AFSPRAKEN MET DE FILMCREW GEMAAKT OVER DE PRIVACY VAN ALLE AANWEZIGEN! DE PRIVACY VAN ALLE GASTEN IS DAARMEE GEWAARBORG...D EN ER ZULLEN ABSOLUUT GÉÉN MENSEN ZONDER TOESTEMMING GEFILMD WORDEN OF IN BEELD KOMEN!!

Maar als jij het wél leuk vindt om wat vragen te beantwoorden voor camera over SINS @ The Castle; let us know! Misschien is dit een ultiem avond uit voor jou en wil je daar graag wat over vertellen!

Als jullie interesse hebben om hier aan deel te nemen, stuur dan een email naar info@littlesins.com met jullie namen, leeftijd en foto's. Wij sturen jouw gegevens dan door naar Bridget zodat zij contact op kan nemen met jullie.

Vriendelijke bedankt,
your LittleSins team.
 
Is er nog een christmas-editie in de maak???
JAAA!! SINS @ XMAS. The third day of XMAS!
27 december 2011

Hier vind je alle informatie:
http://www.littlesins.nl/party-info.php?partyid=149&siteid=nl&party_pageid=300

Een chiq en ondeugend kerstfeest met o.a. DJ ROOG in de line-up.
21:30 - 05:00 in the middle of The Netherlands
Deze locatie biedt plaats voor een beperkt aantal Sinners, dus bestel nu snel jouw tickets.

En verwen jezelf met het hotelarrangement om lekker bij te komen van deze unieke, spannende en onvergetelijke avond.

www.littlesins.com
 
Op zeker aanwezig weer!!!!
Vanavond The first kinky festival @­ The Sand!!
22:00 - 05:00
The Sand
Amsterdam

A real kinky party.­

Er zijn nog tickets beschikbaar aan de deur.­
JAAAA BIJNAAAA, FULL MOON!!

Op 19 november 2011 in The Sand, Amsterdam.

Tickets gaan heel hard dus koop ze snel voordat deze sexy white indoor beach party is UITVERKOCHT!!

www.littlesins.com
Hola,

Is er nog een kaartje ergens Voor mij ? wil dit niet missen.....:(


Liefs Norah
Feesten van Little Sins wil je niet missen
Ik heb 2 kaartjes en een exclusieve hotelovernachting (grote kamer met laat ontbijt) voor Little Sins in Eden, as zaterdag 27 augustus in de aanbieding! Helaas helaas ben ik zelf verhinderd.­ Wie interesse heeft kan kaartje overnemen voor 42,50 per stuk (normale prijs is 45) en hotelkamer voor 150 (normale prijs is 170).­