Partyflock
 
­

Line-up Bizarre Festival op 16 maart in The Sand Amsterdam

gepubliceerd door , op
Nog even en dan is er weer een geweldige editie van Bizarre in The Sand. Met veel mooie kinky & fetish partypeople, leuke en spannende playarea's en bijzondere acts en entertainment. De early bird tickets gaan dan ook razendsnel voor de komende Bizarre op zaterdag 16 maart. Koop nu nog voor de laatste kans jouw voordelige kortingskaart.

Ook deze keer mag je weer bijzondere kinky acts, speciaal entertainment, de lekkerste beats van bekende DJ's en nog veel meer stoute dingen verwachten. We maken er met al je kinky en fetish vrienden weer een onvergetelijke nacht van in The Sand op 16 maart!Line up Bizarre:

Lucien Foort
Spider
Peter Woodz
Ruben Vitalis
Roomer

More dj's to be announced soon.

The most fetish and kinky party of the year!
Kijk hier ook nog eens de official aftermovie van de vorige editie:Dresscode
Dresscode: Lack, leather, metal, cross-dress, burlesque, fetish glamour, plastic, uniforms, rubber, furry, medical. No jeans, no sneakers, no casual clothes! Creativiteit qua looks & outfit wordt zeer gewaardeerd!

Laatste kans vroegboektickets
VroegboekTickets zijn nu verkrijgbaar voor maar €17,50! (Dat is maar liefst € 22,50 voordeel t.o.v. de deurprijzen! Be Quick!) en de vroegboek VIP tickets zijn nu maar €30! Tickets verkrijgbaar via onderstaande links of op www.bizarre.nu:

Paylogic
Easyticket
Ticketscript
See Dance

2 opmerkingen

DIK in orde weer!
 
Na het zien van de official aftermovie van de vorige editie, kunnen we niet meer wachten, wat een topfeest!!!

We hebben er zin in!!!