Partyflock
 
­ Nederland

Unique Sins in prachtige Club C met jubileumdrankje en secret game
Laatste 20% tickets

gepubliceerd door , op
Unique Sins
15 januari 2015
FeestUnique Sins · The 12,5 Years Celebration party
Datumzaterdag 31 januari 2015
LocatieC
Veel mensen kijken al uit naar Unique Sins op 31 januari. Dit mooie grote feest wordt gehouden bij Club C in Huizen, midden in Nederland. Een prachtige warme locatie waar het aan decor niet ontbreekt. Deze schitterende door Avatar geïnspireerde locatie zal helemaal omgetoverd worden in een wilde jungle, met heerlijke muziek en mooie shows. Twee van de beste party organisaties maken zich op om er een geweldige nacht van te maken voor het 12,5 jarig jubileum. En wie jarig is trakteert!

Tussen de zwevende bergen, de sprookjesachtige waterval en de warme decors van Club C met mooie rotspartijen waan je je al snel in een echte jungle, waar iedereen welkom is om de hele nacht te dansen. Boven je hoofd ontdek je mooie acts in de lucht en ook om je heen gebeurt van alles. Op dit leuke feest vindt je leuke hostesses in bunny outfit, massages, een professionele portretfotograaf en kun je meedoen aan een spannende secret game en nog veel meer.




Unique Sins viert het 12,5 jarig bestaan van haar twee organisatoren en dat mag natuurlijk gevierd worden! Samen trakteren zij je dan ook op een heerlijk prikkelend glas Scroppino om vanaf het begin al in de sfeer te komen. Dan kun je de hele nacht genieten van het feest en een waanzinnig line-up waar nu ook ROOG aan toe is gevoegd!

Line-up
ROOG
Spider
Ruben Vitalis
MEM
Dennis van der Geest
Peter Woodz
Winston Post
Roomer
Gideon Johnson
live: Saxojoe
Mc Stanford
Mc UB



Ook zijn er nog maar enkele hotelsuites via de voorverkoop te reserveren, dus mis het niet en boek nu! Over twee weken is het al zover!