Partyflock
 
­

Levende deurmat op Bizarre Festival

gepubliceerd door , op
Bijzondere, spectaculaire en vooral kinky acts @ Bizarre!
Bizarre heeft speciaal voor deze editie voor jullie wel een hele bijzondere act geregeld...Buck Angel! De man met de vagina uit Amerika komt om een hele bizarre act te doen! Ook is er op Bizarre een levende deurmat, bondage acts en nog veel meer! Mis Buck Angel, de andere bijzondere acts en de DJ's niet, want je kijkt je ogen uit! En voor maar 27,50 euro kan jij dit allemaal meemaken.


Er was vorige keer zo'n fantastische sfeer op Bizarre en iedereen heeft zich aan de dresscode gehouden. Maar deze editie gaat nóg beter worden als de vorige keer. Het spectaculairste fetish en kinky feest van Nederland, Bizarre Festival op 27 oktober in The Sand en ze zullen vanaf nu ook slaven, homo's en singles toelaten. Iedereen die zich aan de dresscode houdt is welkom!

Line-up van 21:00 tot 05:00 :

Lucien Foort
Baggi Begovic
Randy Katana
Spider
Gohan
Da Dominator
Ruben Vitalis
Peter Woodz
Roomer


Early Bird tickets uitverkocht!
Alle early bird tickets zijn al uitverkocht! Maar dit bijzondere feest wil je uiteraard niet missen. Koop nu je Bizarre ticket voor maar 27,50 euro en VIP voor maar 40,00 euro! Voor een VIP table, mail naar:: info@ball-bizarre.com

Paylogic
See Dance
Easyticket
Ticketscript


Lockers en 1 uur eerder open!
Dit keer zullen de lockers met meer comfort worden opgebouwd en zullen er zitplaatsen bij de lockers gecreëerd worden. Vanwege de drukte en de vele mensen op de vorige editie, is er besloten om de deuren al om 21 uur te openen, om zo de drukte aan de deur te verminderen en zullen de portiers sneller hun werk doen. Dus kom lekker vroeg om volop te genieten op Bizarre!

Dresscode
Dresscode: Lack, leather, plastic, uniforms, rubber, metal, cross-dress, burlesque, fetish glamour, furry animal, medical. No jeans, no sneakers, no casual clothes! Creativiteit qua looks & outfit wordt zeer gewaardeerd!

9 opmerkingen

Mag ik met mijn wielen
ook over de deurmat? :lol:
 
Uitspraak van W@sted Wheely op woensdag 10 oktober 2012 om 15:35:
Mag ik met mijn wielen
ook over de deurmat? :lol:

Alleen als er spikes in zitten
Jammer dat er ook (mannelijke) singles toegelaten worden, zorgen vaak voor overlast...­
Uitspraak van (K) AMOUR (K) op vrijdag 12 oktober 2012 om 16:09:
Jammer dat er ook (mannelijke) singles toegelaten worden, zorgen vaak voor overlas

Ik zeg "zweepje mee en hard slaan":roflol:
check hier de trailer van Bizarre: