Partyflock
 

Fusion Events

afbeelding Fusion Events
organisator
AdresLouis Armstronglaan 162
3543 EB
Utrecht
Nederland
KvK53194047
Aanwezigheidfacebookpage
Concept

Informatie

Fusion Events is een evenementen organisatie die zich op verschillende takken richt. Fusion Events organiseert als bedrijf zelf evenementen zoals de feesten LUXURIOUS, Elite Monday, Storm Reunion en Exclusive.

Verder is Fusion Events bezig met sport gerelateerde evenementen. Die zijn momenteel in ontwikkling. later meer informatie hierover.

Ook doet Fusion Events promotiewerk voor haar eigen evenementen maar ook voor externe bedrijven. Je kunt ons inhuren voor de promotie van jou eigen evenement!

Uitgaansagenda Fusion Events

Laatste feest was op zaterdag 31 augustus 2019: Luxurious XXL, Studio A12, Bunnik
Statistieken
65·feesten
65·in het verleden
7·nieuwsberichten
4·video's
4·winacties
519·bezoekers
270·unieke bezoekers
7Partyflockfans
476Facebooklikes
2·albumfoto's
goed·stemresultaat (54 stemmen)
Nieuws
Luxurious XXL
22 augustus 2019
Het festival seizoen is bijna voorbij en het indoor seizoen kan weer beginnen! En waar kan je beter binnen feesten dan bij Luxurious XXL "the Summer Vibes" op zaterdag 31 augustus in Studio A12 in Bunnik! Deze editie wordt wederom harder dan hard, litter dan lit, en heter dan hot!
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
De organisatie achter Luxurious heeft net een dikke XXL editie achter de rug, maar kijkt alweer uit naar haar volgende project en dat is het gezelligste feestje van Utrecht: Exclusive. De aankomende editie is op vrijdag 25 maart. Het belooft weer een heerlijk Utrechts onderonsje te worden, waarbij iedereen uitgenodigd is.
Na een korte tijd afwezig te zijn geweest wegens de sluiting van Club LUX, is het urban feest Luxurious weer terug! Luxurious is weer helemaal back on track en bigger maar vooral better dan ooit. Met trots kondigen ze de Luxurious XXL editie aan op vrijdag 6 maart in de Central Studios in Utrecht.
Onze eerste Koningsdag staat voor de deur op zaterdag 26 april. Bij het verjaardagsfeest van onze koning hoort uiteraard ook een goed clubfeest en overdag begin je al! Meestal is de stad rond 18:00 uur al uitgestorven maar niet dit jaar, want om 17:30 uur beginnen ze in de Stairway to Heaven met een knallende Exclusive, the Kingsday edition.
Oud en Nieuw 2013-2014 zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven als je ervoor kiest om net zoals één van de mensen die vorig jaar bij het uitverkochte Oud & Nieuw feest Exclusive waren, er dit jaar ook bij te zijn in de Stairway to Heaven te Utrecht!
Exclusive
9 september 2013
Op zaterdag 5 oktober bundelen de twee hotste organisaties van Utrecht Soixante Neuf & Luxurious haar krachten om samen het meest exclusieve concept van Utrecht Exclusive te organiseren.