Partyflock
 

Brothers events

afbeelding Brothers events
organisator
SiteSite brothers.nl
E-mailinfo@brothers.nl
AdresSchoudermantel 52
3981 AH
Bunnik
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramvimeo

Informatie

Wij zijn dé event-organisator van populaire Dance events in Midden Nederland. In 1997 zijn we gestart als club met wekelijkse programmering. Vanuit de clubscene zijn we vanaf 2015 doorgegroeid naar evenementenbureau met merkgerichte eventconcepten.

Het creëren van die unieke beleving
Op onze evenementen staan het creëren van een unieke belevingswereld en kwalitatieve programmering centraal. Ons doel is om bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen, waarin je continue op een creatieve, vernieuwende wijze wordt verrast. Hierbij streven we naar een breed portfolio aan evenementen gericht op verschillende doelgroepen.
26 oktober 2012
Foto's, Classic Café XL, 26 oktober 2012, Brothers Festival Dome, Bunnik
Nieuws
YES! Dit jaar komt #TIKTAK op vrijdag 26 april terug naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht met een Koningsnacht Special! Zoals je van TIKTAK gewend bent, staan wederom alle grote Nederlandse live en DJ-acts op het podium.
Het is bijna tijd voor een avondje lekker terug in de tijd bij Ultrasonic presents Ultra 90's met de leukste Dj's van toen zoals DJ Paul Elstak, Mental Theo, DUNE, DJ Jean, DJ Jurgen en nog meer om helemaal uit je plaat te gaan.
Classic Café
17 oktober 2017
Eind oktober is het feestweekend in Brothers en in het kader van het 20-jarig bestaan wordt Classic Café op vrijdag 27 oktober een speciale birthday edition!
Classic Café is de beste house & classics 25+ avond van Nederland! Iedere laatste vrijdag van de maand in Studio A12 drie zalen, drie muziekstijlen; vrolijk, dansbaar en herkenbaar.
In het weekend van 25 en 26 oktober wordt Brothers Festival Dome eindelijk meerderjarig. Nog niet helemaal volwassen, maar genoeg reden voor een extra groot feest. Naast de XL-editie van Classic Café op vrijdag, wordt er daarom flink uitgepakt op zaterdagnacht.
Aanstaand weekend zullen duizenden partypeople het 11-jarig bestaan van Brothers vieren. Hierbij de timetable voor wat betreft het programma op zaterdag. 4