Partyflock
 

Classic Café

afbeelding Classic Café
concept
Concept van .
SiteSite classiccafe.nl
E-mailinfo@brothers.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Classic Café is de beste house & classics 25+ avond van Nederland. Drie zalen, drie muziekstijlen; vrolijk, dansbaar en herkenbaar...the place to dance!

Classic Café: iedere laatste vrijdag van de maand staat Studio A12 (Bunnik/Utrecht) in het teken van dansen, borrelen en gezelligheid. Drie verschillende muziekstijlen in drie verschillende area's. House van nu en house classics, 80s/90/00s en Nu Disco. Vrolijk, dansbare en gezellige muziek in een toplocatie!

Uitgaansagenda Classic Café

Laatste feest was op vrijdag 31 januari 2020: Brothers Classics, Studio A12, Bunnik
26 oktober 2012
Foto's, Classic Café XL, 26 oktober 2012, Brothers Festival Dome, Bunnik
Nieuws
Classic Café
17 oktober 2017
Eind oktober is het feestweekend in Brothers en in het kader van het 20-jarig bestaan wordt Classic Café op vrijdag 27 oktober een speciale birthday edition!
Classic Café is de beste house & classics 25+ avond van Nederland! Iedere laatste vrijdag van de maand in Studio A12 drie zalen, drie muziekstijlen; vrolijk, dansbaar en herkenbaar.
In het weekend van 25 en 26 oktober wordt Brothers Festival Dome eindelijk meerderjarig. Nog niet helemaal volwassen, maar genoeg reden voor een extra groot feest. Naast de XL-editie van Classic Café op vrijdag, wordt er daarom flink uitgepakt op zaterdagnacht.
Aanstaand weekend zullen duizenden partypeople het 11-jarig bestaan van Brothers vieren. Hierbij de timetable voor wat betreft het programma op zaterdag. 4