Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf & Luxurious present Exclusive NYE 2014

gepubliceerd door , op
Oud en Nieuw 2013-2014 zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven als je ervoor kiest om net zoals één van de mensen die vorig jaar bij het uitverkochte Oud & Nieuw feest Exclusive waren, er dit jaar ook bij te zijn in de Stairway to Heaven te Utrecht! De organisaties van Soixante Neuf & Luxurious spannen hun krachten wederom samen om jullie een onvergetelijk begin te bezorgen van het nieuwe jaar op dinsdag 31 december op woensdag 1 januari. Met veel moeite is het gelukt om niemand minder dan dj Irwan er op deze heugelijke dag bij te hebben, dus begin je vrienden alvast te melden... De plannen voor dinsdag 31 december zijn gemaakt!

De organisaties verwachten dat iedereen zich van zijn beste kant laat zien. De dresscode is dan ook Black Tie om het nieuwe jaar Exclusive te kunnen beginnen. Dames zet jullie mooiste jurkje maar alvast gereed en heren jullie netste outfit. 2014 Belooft een jaar vol veranderingen te worden met het einde van de recessie en meer gezellige events. Op deze manier wensen de organisaties jullie alvast het allerbeste voor 2014 toe en alvast een gezegende kerst.

Zoals al vermeld komt niemand minder dan dj Irwan als headliner het nieuwe jaar inwijden. Maar hij komt zeer zeker niet alleen. Hij wordt ondersteund met eerlijk waar de toppers uit de Utrechtse scene. Het belooft dan ook vooral een heel gezellige avond te worden met vrienden en vrienden van vrienden. Dit is de avond waar je met de mensen wil zijn die je het liefst om je heen hebt. Dus kom Utrecht vertegenwoordigen en kom gezellig naar Exclusive op dinsdag 31 december 2013 om 2014 met zijn allen goed te beginnen!

Hierbij worden de toppers van 2014 aan je gepresenteerd:

Irwan
Mitchell Supreme
The Syndicate
George Felix
Gio Brown
Kenzo Alvares
Rodney Music
Hosted by: MC S La Rock & MC Triple A

Start het begin van je nieuwe jaar perfect in the Stairway to Heaven!

De avond zal worden vastgelegd door de nodige fotografen, dus zorg dat je er top uit ziet op dinsdag 31 december. Met z'n allen zal worden gezorgd dat dit een avond wordt om nooit te vergeten.

Koop je ticket in de voorverkoop via koop tickets!