Partyflock
 

Luxurious

afbeelding Luxurious
concept
Concept van .
SiteSite clubluxurious.nl
AdresUtrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Concept

Informatie

Uitgaan in luxe en stijl.
Een avond vol luxe en verassingen staat je bij Luxurious te wachten, een avond waar iedereen haar mooiste jurkje uit de kast voor kan halen en waar de jongens zich mooi voor moeten maken!
Luxurious neemt je mee in de beats van RnB, Hiphop, Swingbeatz en Eclectic house en zorgt ervoor dat je weekend niet meer stuk kan.

Luxurious wordt elke eerste vrijdag van de maand gegeven in clubLUX in Utrecht.

Uitgaansagenda Luxurious

Laatste feest was op zaterdag 31 augustus 2019: Luxurious XXL, Studio A12, Bunnik
Statistieken
53·feesten
53·in het verleden
7·nieuwsberichten
2·video's
4·winacties
402·bezoekers
203·unieke bezoekers
28Partyflockfans
4.3 KFacebooklikes
2·albumfoto's
goed·stemresultaat (28 stemmen)
Nieuws
Luxurious XXL
22 augustus 2019
Het festival seizoen is bijna voorbij en het indoor seizoen kan weer beginnen! En waar kan je beter binnen feesten dan bij Luxurious XXL "the Summer Vibes" op zaterdag 31 augustus in Studio A12 in Bunnik! Deze editie wordt wederom harder dan hard, litter dan lit, en heter dan hot!
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
De organisatie achter Luxurious heeft net een dikke XXL editie achter de rug, maar kijkt alweer uit naar haar volgende project en dat is het gezelligste feestje van Utrecht: Exclusive. De aankomende editie is op vrijdag 25 maart. Het belooft weer een heerlijk Utrechts onderonsje te worden, waarbij iedereen uitgenodigd is.
Na een korte tijd afwezig te zijn geweest wegens de sluiting van Club LUX, is het urban feest Luxurious weer terug! Luxurious is weer helemaal back on track en bigger maar vooral better dan ooit. Met trots kondigen ze de Luxurious XXL editie aan op vrijdag 6 maart in de Central Studios in Utrecht.
Onze eerste Koningsdag staat voor de deur op zaterdag 26 april. Bij het verjaardagsfeest van onze koning hoort uiteraard ook een goed clubfeest en overdag begin je al! Meestal is de stad rond 18:00 uur al uitgestorven maar niet dit jaar, want om 17:30 uur beginnen ze in de Stairway to Heaven met een knallende Exclusive, the Kingsday edition.
Oud en Nieuw 2013-2014 zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven als je ervoor kiest om net zoals één van de mensen die vorig jaar bij het uitverkochte Oud & Nieuw feest Exclusive waren, er dit jaar ook bij te zijn in de Stairway to Heaven te Utrecht!
Exclusive
9 september 2013
Op zaterdag 5 oktober bundelen de twee hotste organisaties van Utrecht Soixante Neuf & Luxurious haar krachten om samen het meest exclusieve concept van Utrecht Exclusive te organiseren.