Partyflock
 

Exclusive

concept
Concept van .
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Luxurious komt met een nieuw concept! Exclusive. Een nieuw vrouwvriendelijk urban feestje voor elke laatste vrijdag van de maand!

Uitgaansagenda Exclusive

Laatste feest was op maandag 31 december 2018: Fabulous, Maggy, Utrecht
Statistieken
23·feesten
23·in het verleden
3·nieuwsberichten
2·winacties
138·bezoekers
72·unieke bezoekers
6Partyflockfans
793Facebooklikes
ok·stemresultaat (4 stemmen)
Nieuws
De organisatie achter Luxurious heeft net een dikke XXL editie achter de rug, maar kijkt alweer uit naar haar volgende project en dat is het gezelligste feestje van Utrecht: Exclusive. De aankomende editie is op vrijdag 25 maart. Het belooft weer een heerlijk Utrechts onderonsje te worden, waarbij iedereen uitgenodigd is.
Onze eerste Koningsdag staat voor de deur op zaterdag 26 april. Bij het verjaardagsfeest van onze koning hoort uiteraard ook een goed clubfeest en overdag begin je al! Meestal is de stad rond 18:00 uur al uitgestorven maar niet dit jaar, want om 17:30 uur beginnen ze in de Stairway to Heaven met een knallende Exclusive, the Kingsday edition.
Oud en Nieuw 2013-2014 zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven als je ervoor kiest om net zoals één van de mensen die vorig jaar bij het uitverkochte Oud & Nieuw feest Exclusive waren, er dit jaar ook bij te zijn in de Stairway to Heaven te Utrecht!