Partyflock
 

House Rockers

concept
Concept van .

Uitgaansagenda House Rockers

Laatste feest was op maandag 30 december 2013: House Rockers, Escape Club, Amsterdam
Statistieken
13·feesten
13·in het verleden
7·nieuwsberichten
3·video's
11·winacties
162·bezoekers
112·unieke bezoekers
geweldig·stemresultaat (43 stemmen)
Nieuws
Stevige house met een opzwepende latin tint; Gregor Salto vormt met zijn tientallen succesvolle producties in internationale hitlijsten een absolute House Rocker en laat je vanavond genieten van zijn skills in de Escape.
House is een pure beleving, een 'state of mind' en een cultuur waar wij in Nederland ons grensoverschrijdend aan durven te vergrijpen. Vanuit alle landstreken komen pure house-liefhebbers tot in de vroege uurtjes bij elkaar; en speciaal voor hen presenteert House Rockers elke laatste vrijdag van de maand haar ingrediënten in de Escape in onze bruisende hoofdstad.
BAM! Het nieuwe jaar wordt knallend ingeluid. Twee-duizend-dertien mag dan wel voorzien zijn van een ongeluksgetal, bijgeloof schuif je vroom opzij. Dat gaat op vrijdag 25 januari op een grote hoop, waar ook alle overdreven bleeps, onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes aan toegevoegd worden.
Knal de champagneflessen maar vast open, dress up en zoek je character moves goed uit want op vrijdag 16 november pakt House Rockers dik uit met haar éénjarig bestaan in de Escape Amsterdam!
House Rockers
15 februari 2012
Van laserschermen tot aan complete house sets die jouw hartslag een beat doet overslaan. Zonder onnodige mash-ups van Britney Spears liedjes en waar de kauwgomballen sound keihard wordt geskipped. House Rockers heeft haar imago inmiddels bewezen: een avond waar de dj ruimschoots de tijd krijgt om zijn verhaal in een waardige set te vertalen.
Houserockers
6 januari 2012
Terug naar waar het allemaal begon. Geen overdreven bleeps, geen onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes zijn uit den boze. Nee, dit is een avond waar de dj ruimschoots de tijd krijgt om zijn verhaal in een waardige set te vertalen en waar je geniet van platen met kwaliteit. Want dat is waar House Rockers om draait: muziek dat door artiesten als goed recht in eigen handen genomen wordt. Rock the House as we are supposed to!
House rockers
11 oktober 2011
Van ongewaardeerde house stijlen, platen die niet tot zijn recht komen en tot aan concepten waarbij geen enkele DJ eigenlijk de tijd krijgt om zijn of haar verhaallijn in een set te verwerken. Dat betekent natuurlijk niet dat deze deejays hier genoegen mee nemen.