Partyflock
 
­ Nederland

Houserockers

gepubliceerd door , op
Terug naar waar het allemaal begon. Geen overdreven bleeps, geen onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes zijn uit den boze. Nee, dit is een avond waar de dj ruimschoots de tijd krijgt om zijn verhaal in een waardige set te vertalen en waar je geniet van platen met kwaliteit. Want dat is waar House Rockers om draait: muziek dat door artiesten als goed recht in eigen handen genomen wordt. Rock the House as we are supposed to!

House Rockers @ Escape Club
Nadat het concept enkele maanden geleden het startsein gaf aan een volle bak in The Sand, keert Houserockers terug in de beste discotheek van Amsterdam. Deejays zijn het zat om hun stijl als ondergewaardeerd door de boxen te knallen en verzamelen zich op vrijdag 20 januari 2012 als trouwe House Rockers in de Escape Club. In samenwerking met het Steel Artist Management garandeert het concept jou een beleving waar elke clubber van droomt en draagt de classy uitstraling van de Escape Club hier een hoogtepunt aan bij.
Vanaf 23:00uur verzamelen een zevental hoogwaardige mannelijke artiesten zich in de deejay booth om House Rockers tot een waardig geheel te transformeren. Zoals er op Twitter al verscheen: 'geen bullshit maar keiharde kern van hoe house muziek hoort te zijn'. Want of het nu om muzikale beleving gaat of om hoe de lasers en led schermen de locatie verrijken; House Rockers rockt jouw avond als geen ander!

House Rockers beats
Rock de nacht onder begeleiding van MC Gee en beleef hoe de statement van House Rockers diep doorgevoerd wordt door de:


Om de sound van House Rockers extra te onderstrepen, brengt het concept elke editie een exclusieve mixtape uit, waarmee Michael Mendoza het startsein al heeft gegeven. Deze House Rockers Volume 1 mixtape is nu gratis te downloaden via www.royalconcepts.nl en wordt door de House Rockers promoters tijdens hun stedelijke tour gratis in jouw handen gedrukt.

House Rockers tickets
Het moge duidelijk zijn... House Rockers neemt na haar debuut in 2011 nog steeds geen blad voor de mond en staat ook dit jaar klaar om het voorgaande haarfijn te overtreffen in de Amsterdamse Escape Club. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan, waarbij je via www.royalconcepts.nl of één van de Free Recordshops voor slechts 8 Euro online je ticket bemachtigt. De late beslissers kopen op vrijdag 20 januari voor 15 Euro hun ticket aan de deur.
Ook aan alle House Rockers VIP liefhebbers is gedacht. Voor 25 Euro schuif je een vipbandje om de pols, waarnaast er tevens een aantal tafels beschikbaar zijn gesteld. Meer informatie hierover kan via vip@royalconcepts.nl opgevraagd worden.

Check www.royalconcepts.nl voor meer informatie en bekijk hier gelijk de video van de eerste editie om jezelf nu alvast goed voor te bereiden. House Rockers; determined to rock as never done before.