Partyflock
 

Royal Concepts

afbeelding Royal Concepts
organisator
AdresEllermanstraat 16-B
1099 BW
Amsterdam
Nederland
KvK34373113
Oprichting5 januari 2010
Aanwezigheidsoundcloud
Medewerkers

Uitgaansagenda Royal Concepts

Laatste feest was op zaterdag 13 oktober 2018: Garden of Temptation, Circle Club, Schoten
Statistieken
100·feesten
100·in het verleden
30·nieuwsberichten
13·video's
68·winacties
1200·bezoekers
686·unieke bezoekers
7Partyflockfans
5·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (288 stemmen)
aftermovie
Be Xclusive
'16

teaser
Embassy
'14

aftermovie
House Rockers
'11

trailer
House Rockers
'11

aftermovie
KISS
'11

trailer
KISS
'11

aftermovie
Upper Class
'11

aftermovie
KISS
'11

promo
KISS
'11

Nieuws
Zaterdag 1 Oktober brengen we models, bottles en superstar DJ's naar de Club Abe voor het meest exclusieve feest in Amsterdam: Be Xclusive! Dress to impress!
All for one, one for all...Zwoele blikken, broeierige zonnestralen en mooie mensen die zich laten leiden door de finest tunes. De rosé mag ongeremd geschonken worden, de zomeraantocht wordt onbeschaamd aanbeden en er wordt intens geflirt met de temperatuur. Poets je zonnebril op, want je stapt de poorten binnen om volledig op te gaan in het muzikale koninkrijk: Miami style! Join the Embassy in Bloomingdale!
All for one, one for all. Het is de plek waar je antwoorden vindt, waar geluk uit een oneindige bron geput kan worden en waar je moeiteloos mee stijgt te midden van magistrale hoogtepunten. De plaats waar de enige weg omhoog leidt en waar je vrij kan baden in het aanbod van luxe. Bestempel je paspoort met house en stap daarna de poorten binnen om volledig op te gaan in dit muzikale koninkrijk...
Time to celebrate! Terwijl 2013 zich opmaakt om ingeruild te worden voor een gloednieuw jaar, blikt Royal Concepts eind november eerst terug op twee krachtige jaren; waarin HouseRockers is uitgegroeid tot een concept dat stáát als een huis! Begonnen in 2011, ontstond HouseRockers uit de filosofie om house fanatics terug te voeren naar waar het allemaal begon. Flauwe mash-ups werden strikt verboden en elke avond werd gevuld met sets waarin de artiest een waardige verhaallijn in zijn/haar karakteristieke set kon verweven. Met headliners als Benny Rodrigues, Gregor Salto, ROOG, Leroy Styles, Franky Rizardo, Lucien Foort en Erick Eerdhuizen, ligt de lat van HouseRockers nog steeds hoog.
Op vrijdag 15 november verwelkomt Allure jou in een wereld waar House aantrekkingskracht de boventoon voert. Als de herfstbladeren zich twijfelachtig aan de zwaartekracht onderwerpen, pakt Allure uit met diverse kwalitatieve house-ingrediënten.
Zwoele zomernachten maken plaats voor koude winteravonden, waarop warmte-elementen natuurlijk extra welkom zijn. De wens om het broeierig te houden wordt gehoord! Want voordat de buitengraad onder het peil zakt en we extra hard ons best doen om met zomers gedrag het hoogseizoen invoelbaar te houden, verwelkomt Allure jou in een wereld waar House aantrekkingskracht de boventoon voert.
De warme zomerdagen zijn eindelijk terug van weggeweest maar wie het klimaat peilt op de dansvloer zal geen verschil merken; tijdens House Rockers is er immers altijd sprake van een muzikale hittegolf!
Royal
16 juli 2013
Royaal belegd met house-ingrediënten, kun je het resultaat horen sissen in het vuur. Goed blijven roeren, zodat de stomende beats tot zijn recht komen bij het serveren van deze overheerlijke maaltijd. Met een grove schep koninklijk vlees, groene blaadjes en gezonde bleeps, ben jij op vrijdag 19 juli uitgenodigd om zelf te beproeven hoe verslavend de smaak van Royal is.
De warme zomerdagen zijn eindelijk terug van weggeweest maar wie het klimaat peilt op de dansvloer zal geen verschil merken; tijdens House Rockers is er immers altijd sprake van een muzikale hittegolf! Met elke editie een ander icoon die de rode draad door de avond stevig weeft, staat House Rockers opnieuw deze maand springend klaar om jou in de Escape Amsterdam te verwelkomen.
Als de hittegolf niet naar ons komt, dan brengt House Rockers jou toch gewoon naar rijzende temperaturen toe? Met een welgewaardeerde housebeat eronder, dat zeker. En een sound zonder overdreven bleeps, waar onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes lekker geskipped worden.