Partyflock
 
­ Nederland

House Rockers presents Delivio Reavon & Aaron Gill

gepubliceerd door , op
De warme zomerdagen zijn eindelijk terug van weggeweest maar wie het klimaat peilt op de dansvloer zal geen verschil merken; tijdens House Rockers is er immers altijd sprake van een muzikale hittegolf! Met elke editie een ander icoon die de rode draad door de avond stevig weeft, staat House Rockers opnieuw deze maand springend klaar om jou in de Escape Amsterdam te verwelkomen.

Na een geweldige editie op 31 mei nu (zoals gewoonlijk) ook weer op de laatste vrijdag van deze maand in Amsterdam, waarbij het concept jouw temperatuurgraad op 28 juni opnieuw omhoog schroeft. Zorg ervoor dat je wordt vastgelegd door de House Rockers fotograaf en wordt aan de House Rockers fanaten toegevoegd in het facebook album. Maar laten we vooral eerlijk zijn; House Rockers draait vooral om muziek. Keiharde BPM's, electronic vibes & edgy ingredients; let's rock the House as we are supposed to!

House Rockers presents Delivio Reavon & Aaron Gill
Vrijdag 28 juni zijn niemand minder dan Delivio Reavon & Aaron Gill in the house! In 2012 nog vernoemd naar 'House Talents of the Year 2012' door FunX en het kon eigenlijk niet anders.. van boeking naar boeking, nationaal en internationaal en keiharde producties op verschillende top labels te hebben zijn deze jongens niet te stoppen en komen sterker dan ooit als headliners op House Rockers! Beleef hoe de statement van House Rockers diep doorgevoerd wordt, waarin Delivio Reavon & Aaron Gill versterkt wordt door:

Miss Sugaware
Nene Dasile
Kimberlee Ramirez
Juvanice
Titus (live)
MC D-Jay

House rockers tickets
Ready2rock!? Een editie om ook in juni naar een hoog house-niveau te tillen! De voorverkoop is van start gegaan, waarbij je via koop tickets en www.houserockers.nl voor slechts €8 online je ticket bemachtigt. Ook aan alle House Rockers VIP liefhebbers is gedacht. Voor €20 schuif je een VIP bandje om de pols, waarnaast er tevens een aantal tafels beschikbaar zijn gesteld. Meer informatie hierover kan via vip@houserockers.nl opgevraagd worden.

Determined to rock like only true house rockers do.