Partyflock
 

Royal Concepts

Royal Concepts
8 maart 2012
organisator
AdresEllermanstraat 16-B
1099 BW
Amsterdam
Nederland Nederland
KvK34373113
Oprichting5 januari 2010
Linkssoundcloudxyoutube

Uitgaansagenda Royal Concepts

Laatste feest was op zaterdag 13 oktober 2018: Garden of Temptation, Circle Club, Schoten

Statistieken

100·feesten
100·in het verleden
30·nieuwsberichten
14·video's
67·winacties
1202·bezoekers
688·unieke bezoekers
20Partyflockfans
5·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (42.3671 stemmen)

Nieuws

Zaterdag 1 Oktober brengen we models, bottles en superstar DJ's naar de Club Abe voor het meest exclusieve feest in Amsterdam: Be Xclusive! Dress to impress!
All for one, one for all...Zwoele blikken, broeierige zonnestralen en mooie mensen die zich laten leiden door de finest tunes. De rosé mag ongeremd geschonken worden, de zomeraantocht wordt onbeschaamd aanbeden en er wordt intens geflirt met de temperatuur. Poets je zonnebril op, want je stapt de poorten binnen om volledig op te gaan in het muzikale koninkrijk: Miami style! Join the Embassy in Bloomingdale!
All for one, one for all. Het is de plek waar je antwoorden vindt, waar geluk uit een oneindige bron geput kan worden en waar je moeiteloos mee stijgt te midden van magistrale hoogtepunten. De plaats waar de enige weg omhoog leidt en waar je vrij kan baden in het aanbod van luxe. Bestempel je paspoort met house en stap daarna de poorten binnen om volledig op te gaan in dit muzikale koninkrijk...
Time to celebrate! Terwijl 2013 zich opmaakt om ingeruild te worden voor een gloednieuw jaar, blikt Royal Concepts eind november eerst terug op twee krachtige jaren; waarin HouseRockers is uitgegroeid tot een concept dat stáát als een huis! Begonnen in 2011, ontstond HouseRockers uit de filosofie om house fanatics terug te voeren naar waar het allemaal begon. Flauwe mash-ups werden strikt verboden en elke avond werd gevuld met sets waarin de artiest een waardige verhaallijn in zijn/haar karakteristieke set kon verweven. Met headliners als Benny Rodrigues, Gregor Salto, ROOG, Leroy Styles, Franky Rizardo, Lucien Foort en Erick Eerdhuizen, ligt de lat van HouseRockers nog steeds hoog.
Op vrijdag 15 november verwelkomt Allure jou in een wereld waar House aantrekkingskracht de boventoon voert. Als de herfstbladeren zich twijfelachtig aan de zwaartekracht onderwerpen, pakt Allure uit met diverse kwalitatieve house-ingrediënten.
Zwoele zomernachten maken plaats voor koude winteravonden, waarop warmte-elementen natuurlijk extra welkom zijn. De wens om het broeierig te houden wordt gehoord! Want voordat de buitengraad onder het peil zakt en we extra hard ons best doen om met zomers gedrag het hoogseizoen invoelbaar te houden, verwelkomt Allure jou in een wereld waar House aantrekkingskracht de boventoon voert.
De warme zomerdagen zijn eindelijk terug van weggeweest maar wie het klimaat peilt op de dansvloer zal geen verschil merken; tijdens House Rockers is er immers altijd sprake van een muzikale hittegolf!
Royal
16 juli 2013
Royaal belegd met house-ingrediënten, kun je het resultaat horen sissen in het vuur. Goed blijven roeren, zodat de stomende beats tot zijn recht komen bij het serveren van deze overheerlijke maaltijd. Met een grove schep koninklijk vlees, groene blaadjes en gezonde bleeps, ben jij op vrijdag 19 juli uitgenodigd om zelf te beproeven hoe verslavend de smaak van Royal is.
De warme zomerdagen zijn eindelijk terug van weggeweest maar wie het klimaat peilt op de dansvloer zal geen verschil merken; tijdens House Rockers is er immers altijd sprake van een muzikale hittegolf! Met elke editie een ander icoon die de rode draad door de avond stevig weeft, staat House Rockers opnieuw deze maand springend klaar om jou in de Escape Amsterdam te verwelkomen.
Als de hittegolf niet naar ons komt, dan brengt House Rockers jou toch gewoon naar rijzende temperaturen toe? Met een welgewaardeerde housebeat eronder, dat zeker. En een sound zonder overdreven bleeps, waar onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes lekker geskipped worden.
Keep It Sexy & Sophisticated. Stijlvol, met klasse en respect voor haar omgeving baant ze zich een weg door de menigte. Ze zoekt hem en hij zal haar vinden. Terwijl de muziek haar spanning vertaalt begroet ze bekenden en schuift ze aan de bar om een slokje moed te bestellen. Nog voor ze de hoop wil opgeven wordt er op haar schouder getikt. 'Gefeliciteerd' klinkt er zachtjes en voldaan draait ze zich om. De avond kan beginnen!
Aantrekkingskracht, het geheim is niet goed genoeg bewaard. Gedachten zijn krachten en voor ieder die aanzien hoog in het vaandel heft staan, begrijpt dat Allure volgens 'the Law of attraction' werkt. Wie goed doet, goed ontmoet.
Stevige house met een opzwepende latin tint; Gregor Salto vormt met zijn tientallen succesvolle producties in internationale hitlijsten een absolute House Rocker en laat je vanavond genieten van zijn skills in de Escape.
House is een pure beleving, een 'state of mind' en een cultuur waar wij in Nederland ons grensoverschrijdend aan durven te vergrijpen. Vanuit alle landstreken komen pure house-liefhebbers tot in de vroege uurtjes bij elkaar; en speciaal voor hen presenteert House Rockers elke laatste vrijdag van de maand haar ingrediënten in de Escape in onze bruisende hoofdstad.
Mierzoete berichtjes vliegen digitaal heen en weer, waarbij sommigen elkaar trots belabelen tot Valentijn. Of je het nu een dag van Hallmark noemt, commerciële onzin of het als romantisch laat aanvoelen; tijd voor KISS is het na deze Dag van de Liefde des te meer!
BAM! Het nieuwe jaar wordt knallend ingeluid. Twee-duizend-dertien mag dan wel voorzien zijn van een ongeluksgetal, bijgeloof schuif je vroom opzij. Dat gaat op vrijdag 25 januari op een grote hoop, waar ook alle overdreven bleeps, onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes aan toegevoegd worden.
Knal de champagneflessen maar vast open, dress up en zoek je character moves goed uit want op vrijdag 16 november pakt House Rockers dik uit met haar éénjarig bestaan in de Escape Amsterdam!
KISS
24 april 2012
Keep It Sexy & Sophisticated. De prachtige damesbenen, waar voor deze KISS editie aan het Bloemendaalse strand een wel zeer luxueuze waarde aan wordt gegeven.
Keep It Sexy & Sophisticated. En daar wordt al twee jaar een karakteristieke draai aangegeven. Of het nu The Sand in Amsterdam siert of het Bloemendaalse strand; menig dance-fanaat weet haar weg te vinden om zich met alle KISS perikelen een nacht lang te laten verwennen. 1
Keep It Sexy & Sophisticated. En daar wordt al twee jaar een karakteristieke draai aan gegeven. Of het nu The The Sand in Amsterdam siert of het Bloemendaalse strand; menig dance fanaat weet haar weg te vinden om zich met alle KISS perikelen een nacht lang te laten verwennen. Het tweejarig bestaan vormt dan ook een grootse mijlpaal, waarbij KISS de beach locatie Bloomingdale op zondag 1 april feestelijk omtovert tot alwaar KISS haar waardigheid aan dankt. 1
House Rockers
15 februari 2012
Van laserschermen tot aan complete house sets die jouw hartslag een beat doet overslaan. Zonder onnodige mash-ups van Britney Spears liedjes en waar de kauwgomballen sound keihard wordt geskipped. House Rockers heeft haar imago inmiddels bewezen: een avond waar de dj ruimschoots de tijd krijgt om zijn verhaal in een waardige set te vertalen.
Houserockers
6 januari 2012
Terug naar waar het allemaal begon. Geen overdreven bleeps, geen onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes zijn uit den boze. Nee, dit is een avond waar de dj ruimschoots de tijd krijgt om zijn verhaal in een waardige set te vertalen en waar je geniet van platen met kwaliteit. Want dat is waar House Rockers om draait: muziek dat door artiesten als goed recht in eigen handen genomen wordt. Rock the House as we are supposed to!
House rockers
11 oktober 2011
Van ongewaardeerde house stijlen, platen die niet tot zijn recht komen en tot aan concepten waarbij geen enkele DJ eigenlijk de tijd krijgt om zijn of haar verhaallijn in een set te verwerken. Dat betekent natuurlijk niet dat deze deejays hier genoegen mee nemen.
Allure
2 september 2011
De Bloemendaal fanaten weten al hoe Allure het kaf van het koren apart houdt in beachclub Bloomingdale. Hoogstaand wordt overtroffen en het luxe Allure aanbod blijkt thuis in de jetsetlocatie onder alle Bloemendaalse strandtenten. Hoog tijd dus om dit zomerseizoen nog éénmaal aan te doen met een overtreffende editie van Allure; exclusive beachclubbin'!
KISS
18 juli 2011
KISS is er klaar voor, dus zet je nu alvast schrap. Voor de vroege beslissers onder ons zijn er namelijk tot 31 juli 250 early bird tickets verkrijgbaar, welke slechts €5 kosten! Daarna kun je voor € 17,50 een regulier ticket bemachtigen, via kissmusic.nl, Seetickets.nl of bij één van de Free Record Shops.
Weer of geen weer, Kiss is nu al klaar gestoomd om jouw zomers in de watten te leggen aan het Bloemendaalse strand. Voor de vroege beslissers onder ons zijn er vanaf donderdag 7 april 10:00 tot dinsdag 12 april op www.kissmusic.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock een beperkt aantal early bird tickets verkrijgbaar (250 stuks), welke slechts € 7,50 kosten! Tijdens de voorgaande early bird actie waren deze binnen 4 werkdagen compleet uitverkocht dus wacht niet te lang met bestellen. Voor de late beslissers zijn er natuurlijk gewoon reguliere tickets beschikbaar, welke € 15 kosten. 6
Grootse artiesten. Sublieme sfeer. Een publiek dat nergens voor terugdeinst en zich vol overgave aan de house beat geeft. Amsterdam, dat een trouwe thuishaven blijkt. Terugblikkend op (alweer) een jaar K.I.S.S., maakt organisatie Royal Concepts zich nu trots op voor haar eenjarig bestaan. Eén jaar! Ready to KISS? 1
KISS
4 september 2010
De organisatie Royal Flush Events is er klaar voor. Met de vrouw in het alom gerespecteerde middelpunt, staat er op zaterdag 18 september 2010 weer een hoop lekkers op het Kiss menu. Wederom is de immense locatie The The Sand uitgekozen als thuisbasis, waarbij de focus ook ditmaal bij háár ligt.
Kiss
14 augustus 2010
Keep It Sexy & Sophisticated. Met flair, gekleed in een strak cocktailjurkje. Geheel in stijl, met rood gelakte nagels en gestifte lippen. Hoge pumps, die haar boven de rest doen uit torenen. Chique en alomvattend. Deze dame weet hoe ze het mAnnelijk brein op hol kan doen slaan en tijdens Kiss deinzen zij en haar classy vriendinnen er niet voor terug hier een extra dosis vrouwelijkheid aan toe te voegen. Kiss: for real men only.
KISS opent zaterdag 15 mei in de late lente, klaar voor de zomer, voor het eerst haar vrouwvriendelijke deuren in The The Sand Amsterdam. Gooi je winterkleding maar weer terug in de kast en bereid je voor op een zwoele avond met.... 1