Partyflock
 
­ Nederland

House Rockers presents Leroy Styles

gepubliceerd door , op
House Rockers
3 januari 2013
FeestHouse Rockers · presents Leroy Styles
Datumvrijdag 25 januari 2013
WinactieHouse Rockers actiegesloten
LocatieEscape Club Site
BAM! Het nieuwe jaar wordt knallend ingeluid. Twee-duizend-dertien mag dan wel voorzien zijn van een ongeluksgetal, bijgeloof schuif je vroom opzij. Dat gaat op vrijdag 25 januari op een grote hoop, waar ook alle overdreven bleeps, onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes aan toegevoegd worden. Je begrijpt het al; Amsterdam maakt zich weer op voor een nieuwe editie in de Houserockers reeks! Een speciale editie, waarin Leroy Styles vanavond voortouw neemt. 'Rock the House as we are supposed to!'

House Rockers @ Escape Club
Nadat het concept in 2011 het startsein gaf aan een volle bak in The Sand, vervolgens doorgroeide binnen de muren van de Amsterdamse Escape Club, keert Houserockers in 2013 als vanouds elke laatste vrijdag van de maand terug in de Escape Club. Deejays blijven het namelijk nog steeds zat om hun stijl als ondergewaardeerd door de boxen te knallen en verzamelen zich op vrijdag 25 januari 2013 als trouwe House Rockers om jouw gehoor te strelen. Daar is niks zachtaardigs aan!

House rockers presents Leroy Styles
Rotterdam weet het al jaren; de droom achter de draaitafels. Oh en tijd voor stadshaantjes die recht tegenover elkaar staan nemen we niet; Amsterdam kan er namelijk net zo goed wat van! Voeg hier meerdere provinciale hoofdsteden, grootse festivals, internationale events en wereldse intieme clubnachten aan toe: de gig-bucket-list van Leroy Styles laat weinig te vinken over! Vanavond staat deze skillrijke man klaar om zijn kennen, kunnen en Passies onvermoeibaar tot een twee-uur durende House Rockers set te draaien.
Rock de nacht onder begeleiding van MC D-Jay en beleef hoe de statement van House Rockers diep doorgevoerd wordt door de:


House Rockers tickets
Het moge duidelijk zijn... House Rockers neemt na haar debuut in 2011 nog steeds geen blad voor de mond en staat ook dit jaar maandelijks klaar in de Amsterdamse Escape Club. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan, waarbij je via www.houserockers.nl of via koop tickets voor slechts 8 euro online je ticket bemachtigt. Ook aan alle House Rockers VIP liefhebbers is gedacht. Voor 20 euro schuif je een vipbandje om de pols, waarnaast er tevens een aantal tafels beschikbaar zijn gesteld. Meer informatie hierover kan via vip@houserockers.nl opgevraagd worden.

Check www.houserockers.nl voor meer informatie en bekijk hier gelijk de video om jezelf nu alvast goed voor te bereiden. House Rockers; determined to rock as never done before.