Partyflock
 

Mania Events

afbeelding Mania Events
AdresKeelweg 17
5508 RP
Veldhoven
Nederland
KvK52540707

Uitgaansagenda Mania Events

Laatste feest was op zaterdag 17 september 2016: Dance Nature Festival, De IJzeren Man, Eindhoven
Statistieken
7·feesten
7·in het verleden
19·nieuwsberichten
16·video's
7·winacties
2241·bezoekers
1531·unieke bezoekers
9Partyflockfans
38·albumfoto's
2·waarderingen
goed·stemresultaat (990 stemmen)
Nieuws
De timetable van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. The Partysquad en ChildsPlay zullen het festivalseizoen afsluiten in Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven en kent in totaal 17 acts. Bekende artiesten zijn onder meer La Fuente, Dyna, Vato Gonzalez en Lady Bee.
De line-up van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. Met artiesten als The Partysquad, Dyna en Vato Gonzalez is het echte partygevoel gegarandeerd. En omdat niet alleen Dance en House, maar ook Eclectic en Urban geprogrammeerd staan, is er voldoende variatie en keus. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven.
Eindhoven de Gekste! Dat staat ook dit keer als een paal boven water bij dé afsluiter van het festivalseizoen: 'Dance Nature'. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. De eindtijd is dit keer 23.00 uur. Bij eerdere edities was dat al 22.00 uur. De line-up is nagenoeg rond. Daar is opnieuw een geweldige hoofdact aan toegevoegd: The Partysquad. 2
Het festival Dance Nature is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. De eerste DJ's zijn bekend. En ook dit keer kent de line-up weer bekende namen met DJ's als Shermanology, Dyna, Pep & Rash, ChildsPlay, Joe Stone, Lady Bee en vele anderen.
Eindhoven de Gekste! Dat staat één dag per jaar als een paal boven water. Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad De IJzeren Man. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Het festival wordt dit jaar afgesloten door Billy the Kit op het house podium en RAM op het trance podium.
Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 23 april. Wederom op Strandbad De IJzeren Man. Een prachtige locatie in hartje Eindhoven. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson uit de UK. De afgelopen jaren kreeg hij bekendheid met hits als Sweets (Soda Pop), Hoohah en Comeback. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Een geweldige line-up en bovendien zeer betaalbaar. Want vanaf woensdag 13 januari kun je namelijk kopen voor slechts de helft van de prijs bij Groupon. 1
Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad de De IJzeren Man. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven.
Het festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als La Fuente, Sidney Samson, ROOG, Dyna, Erick E, The Flexican en vele anderen. Het festival telt maar liefst 14 acts. Over een maand vindt dit veelbelovende evenement plaats, waarvan nu ook de timetable bekend is. Sidney Samson (Dance) en Erick E (House) zullen het evenement afsluiten.
Het festival Dance Nature is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival wordt dit jaar voor het eerst in Eindhoven georganiseerd. Strandbad De De IJzeren Man is de locatie waar het op zaterdag 12 september plaatsvindt. Op het evenement zullen bekende namen optreden als Erick E, The Flexican, ROOG, Dyna en Lucien Foort. Sidney Samson en Tony Junior maken de line-up compleet.
Het festival Dance Nature zal vanaf 2015 plaatsvinden op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Het afgelopen seizoen vond dit evenement plaats op Landgoed Velder in Liempde. Daar werd het festival bezocht door 3.500 bezoekers. De keuze voor De De IJzeren Man is vooral gebaseerd op de ligging en de aanwezigheid van het Strandbad. Dat zorgt voor een buitengewoon goede bereikbaarheid en een geweldige sfeer. 1

2 waarderingen

gebber
naar aanleiding van down under 2014 moet ik de conclusie trekken dat men niet weet waar ze mee bezig zijn.­
doepy
Het feest was MASTER!! Vette Dj's! We hebben genoten.­