Partyflock
 
­ Nederland

Sidney Samson en Tony Junior completeren line-up Dance Nature

gepubliceerd door , op
Het festival Dance Nature is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival wordt dit jaar voor het eerst in Eindhoven georganiseerd. Strandbad De De IJzeren Man is de locatie waar het op zaterdag 12 september plaatsvindt. Op het evenement zullen bekende namen optreden als Erick E, The Flexican, ROOG, Dyna en Lucien Foort. Sidney Samson en Tony Junior maken de line-up compleet. Daarmee telt het festival maar liefst 14 acts. Sidney Samson is onder meer bekend van hits als 'Riverside' en 'Celebrate the Rain'. Tony Junior is met zijn vader te zien in het programma Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon (RTL 5) en heeft onlangs een grote hit gehad met 'Twerk Anthem'.

Op het festival zullen dance en house centraal staan. Maar er zal genoeg ruimte zijn voor invloeden uit de hip hop en r&b. Het is nadrukkelijk de bedoeling om zoveel mogelijk muziekstijlen die passen binnen de hedendaagse Electronic Dance Music de revue te laten passeren. Er is daarom bewust gekozen voor artiesten als The Flexican en Dyna die het ook aandurven om andere muziekstijlen in hun set te verwerken.

Het festival vindt zaterdag 12 september van 12.00 tot 22.00 uur plaats op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Een prachtige locatie die bovendien goed bereikbaar is, ook via het Openbaar Vervoer. Bovendien biedt deze locatie de mogelijkheid om het festival een bijzonder karakter en veel sfeer te geven.

De reguliere kaarten voor het festival kosten € 32,50. Maar kaarten zijn ook verkrijgbaar via Ticketveiling. Daarmee blijft het voor iedereen een toegankelijk en betaalbaar evenement. De volledige line-up: