Partyflock
 

Dance Nature

afbeelding Dance Nature
organisator
Concept van .
E-mailmarleen@mania-events.nl
AdresEindhoven
Nederland

Informatie

Dance Nature nieuwe afsluiter van het festivalseizoen op een unieke locatie.

Uitgaansagenda Dance Nature

Laatste feest was op zaterdag 17 september 2016: Dance Nature Festival, De IJzeren Man, Eindhoven
Statistieken
3·feesten
3·in het verleden
12·nieuwsberichten
9·video's
3·winacties
440·bezoekers
406·unieke bezoekers
7Partyflockfans
357Facebooklikes
1·albumfoto
goed·stemresultaat (174 stemmen)
Nieuws
De timetable van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. The Partysquad en ChildsPlay zullen het festivalseizoen afsluiten in Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven en kent in totaal 17 acts. Bekende artiesten zijn onder meer La Fuente, Dyna, Vato Gonzalez en Lady Bee.
De line-up van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. Met artiesten als The Partysquad, Dyna en Vato Gonzalez is het echte partygevoel gegarandeerd. En omdat niet alleen Dance en House, maar ook Eclectic en Urban geprogrammeerd staan, is er voldoende variatie en keus. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven.
Eindhoven de Gekste! Dat staat ook dit keer als een paal boven water bij dé afsluiter van het festivalseizoen: 'Dance Nature'. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. De eindtijd is dit keer 23.00 uur. Bij eerdere edities was dat al 22.00 uur. De line-up is nagenoeg rond. Daar is opnieuw een geweldige hoofdact aan toegevoegd: The Partysquad. 2
Het festival Dance Nature is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. De eerste DJ's zijn bekend. En ook dit keer kent de line-up weer bekende namen met DJ's als Shermanology, Dyna, Pep & Rash, ChildsPlay, Joe Stone, Lady Bee en vele anderen.
Het festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als La Fuente, Sidney Samson, ROOG, Dyna, Erick E, The Flexican en vele anderen. Het festival telt maar liefst 14 acts. Over een maand vindt dit veelbelovende evenement plaats, waarvan nu ook de timetable bekend is. Sidney Samson (Dance) en Erick E (House) zullen het evenement afsluiten.
Het festival Dance Nature is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival wordt dit jaar voor het eerst in Eindhoven georganiseerd. Strandbad De De IJzeren Man is de locatie waar het op zaterdag 12 september plaatsvindt. Op het evenement zullen bekende namen optreden als Erick E, The Flexican, ROOG, Dyna en Lucien Foort. Sidney Samson en Tony Junior maken de line-up compleet.
Het festival Dance Nature zal vanaf 2015 plaatsvinden op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Het afgelopen seizoen vond dit evenement plaats op Landgoed Velder in Liempde. Daar werd het festival bezocht door 3.500 bezoekers. De keuze voor De De IJzeren Man is vooral gebaseerd op de ligging en de aanwezigheid van het Strandbad. Dat zorgt voor een buitengewoon goede bereikbaarheid en een geweldige sfeer. 1
Het festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als Erick E, Shermanology, ROOG, Funkerman, Sied van Riel, La Fuente en Jordy Dazz. Het festival telt maar liefst 21 acts. Over een maand vindt dit veelbelovende evenement plaats, waarvan nu ook de timetable bekend is gemaakt. Afsluiters zijn Sidney Samson, Marcel Woods en ROOG.
Marcel Woods is de afsluiter van het Trance Podium op Dance Nature Festival. Dit is daarmee een unieke gelegenheid om hem nog een keer in actie te zien achter de draaitafels. Eerder heeft Marcel Woods laten weten te stoppen met de productie van nieuwe muziek en het draaien op internationale festivals. Enkel bij speciale gelegenheden en wanneer hij zijn nieuwe project 'Bring Back the Music' ten gehore kan brengen, zal hij acte de presence geven. Die ruimte wordt hem graag gegeven bij Dance Nature Festival. 2
Het festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als Erick E, Shermanology, ROOG, Marcel Woods, La Fuente en Jordy Dazz. Sidney Samson maakt de line-up (meer dan) compleet. Daarmee telt het festival maar liefst 21 acts.