Partyflock
 

Recreatiegebied De IJzeren Man

op de kaart
De IJzeren Man
19 juni 2018
AdresJavalaan 149
5631 DB
Eindhoven
Nederland
SiteSite ijzerenman.com
E-mailinfo@ijzerenman.com
Linkfacebookpage

Informatie

Feesten & Partijen:
De IJzeren Man Eindhoven biedt veel mogelijkheden voor feesten en partijen van 50 tot 2500 personen. Van een receptie tot en met een groot gezellig feest, een uitgebreide barbecue, een lekker buffet of andere culinaire aankleding; voor alles kan worden gezorgd.

Paviljoen:
Daarnaast heeft de IJzeren Man Eindhoven een ruim terras waar men terecht kan voor een drankje en wat lekkers van onze menu kaart.

Evenementen:
In de zomerperiode vinden er vijf georganiseerde festivals plaats op het terrein van de IJzeren Man Eindhoven, deze dagen is het natuurbad gesloten. Voor kaarten voor deze festivals verwijzen wij u door naar de desbetreffende organisaties. Ook zijn er mogelijkheden voor het organiseren van een sportdag.
Boek een overnachting in of in de buurt van De IJzeren Man via Booking.com.

Uitgaansagenda De IJzeren Man

Laatste feest was op zondag 17 september 2023: Klein Berlijn

Statistieken

83·feesten
geen·in de toekomst
83·in het verleden
32·nieuwsberichten
5·fotoshoots
824·foto's
58·video's
14051·bezoekers · herkomst
7857·unieke bezoekers
89Partyflockfans
1445·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (976.2258 stemmen)

Nieuws

Nu de zomer op haar einde loopt, is het hoog tijd voor een laatste groet aan de langere, warmere dagen. Daarom slaan Daisy, bekend van uitverkochte club-edities door heel Noord-Brabant, en Vunzige Deuntjes op zondag 20 september de handen ineen voor een Silent Sit Down-festijn aan de oevers van de IJzeren Man in Eindhoven.
Voor het zevende jaar op rij is stadsstrand De IJzeren Man in Eindhoven gastheer voor Atmoz Outdoor. Op zaterdag 16 juni trakteren o.a. Pat Krimson, Francois & DJ Ghost de bezoekers op de enige échte Atmoz-sound van vroeger.
De timetable van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. The Partysquad en ChildsPlay zullen het festivalseizoen afsluiten in Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven en kent in totaal 17 acts. Bekende artiesten zijn onder meer La Fuente, Dyna, Vato Gonzalez en Lady Bee.
De line-up van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. Met artiesten als The Partysquad, Dyna en Vato Gonzalez is het echte partygevoel gegarandeerd. En omdat niet alleen Dance en House, maar ook Eclectic en Urban geprogrammeerd staan, is er voldoende variatie en keus. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven.
Eindhoven de Gekste! Dat staat ook dit keer als een paal boven water bij dé afsluiter van het festivalseizoen: 'Dance Nature'. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. De eindtijd is dit keer 23.00 uur. Bij eerdere edities was dat al 22.00 uur. De line-up is nagenoeg rond. Daar is opnieuw een geweldige hoofdact aan toegevoegd: The Partysquad. 2
Na het grote succes van de eerste outdoor editie vorig jaar, moest er natuurlijk een vervolg komen en die komt er ook! 30 Juli verandert De IJzeren Man in Eindhoven weer in het oldskool/early rave walhalla van het zuiden. Een festival, speciaal voor de echte houseliefhebbers van het eerste uur, die in de buitenlucht helemaal uit hun dak willen gaan! 8
Het festival Dance Nature is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. De eerste DJ's zijn bekend. En ook dit keer kent de line-up weer bekende namen met DJ's als Shermanology, Dyna, Pep & Rash, ChildsPlay, Joe Stone, Lady Bee en vele anderen.
Eindhoven de Gekste! Dat staat één dag per jaar als een paal boven water. Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad De IJzeren Man. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Het festival wordt dit jaar afgesloten door Billy the Kit op het house podium en RAM op het trance podium.
Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 23 april. Wederom op Strandbad De IJzeren Man. Een prachtige locatie in hartje Eindhoven. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson uit de UK. De afgelopen jaren kreeg hij bekendheid met hits als Sweets (Soda Pop), Hoohah en Comeback. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Een geweldige line-up en bovendien zeer betaalbaar. Want vanaf woensdag 13 januari kun je namelijk kopen voor slechts de helft van de prijs bij Groupon. 1
Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad de De IJzeren Man. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven.