Partyflock
 

Down Under Festival

afbeelding Down Under Festival
concept
Concept van .
AdresNederland

Informatie

Down Under the Festival is dé opening van het festivalseizoen. Niet eerder is er zo groots afgetrapt in de regio Eindhoven, met dance en house als belangrijkste muziekstijlen. Vanaf dit jaar zal Pasen op Strandbad de IJzeren Man nooit meer hetzelfde zijn.

Uitgaansagenda Down Under Festival

Laatste feest was op zaterdag 23 april 2016: Down Under Festival, De IJzeren Man, Eindhoven
Statistieken
4·feesten
4·in het verleden
7·nieuwsberichten
7·video's
4·winacties
1801·bezoekers
1307·unieke bezoekers
10Partyflockfans
37·albumfoto's
goed·stemresultaat (816 stemmen)
Nieuws
Eindhoven de Gekste! Dat staat één dag per jaar als een paal boven water. Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad De IJzeren Man. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Het festival wordt dit jaar afgesloten door Billy the Kit op het house podium en RAM op het trance podium.
Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 23 april. Wederom op Strandbad De IJzeren Man. Een prachtige locatie in hartje Eindhoven. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson uit de UK. De afgelopen jaren kreeg hij bekendheid met hits als Sweets (Soda Pop), Hoohah en Comeback. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Een geweldige line-up en bovendien zeer betaalbaar. Want vanaf woensdag 13 januari kun je namelijk kopen voor slechts de helft van de prijs bij Groupon. 1
Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad de De IJzeren Man. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven.
Ook in 2015 zal Down Under het festivalseizoen openen in de regio Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 18 april 2015 op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Vorig jaar trok het festival bijna 7.000 bezoekers. De verwachting is dat dit aantal opnieuw gehaald wordt in het nieuwe kalenderjaar.
Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen. Op zaterdag 19 april 2014 vindt een nieuwe editie van dit festival plaats. Het festival kent een spetterende line-up met house én trance dj's. Grote namen zullen optreden, waaronder Sidney Samson, Rank 1, Bassjackers, Richard Durand, Gregor Salto en vele anderen. 15
Het uitgaansgedrag van jongeren lijkt te zijn veranderd: minder op zaterdagavond naar het café op het Stratumseind en meer naar eendaagse festivals met bekende artiesten. Dat wordt ook gemerkt bij het muziekfestival Down Under, dat in 2014 opnieuw zal plaatsvinden op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven.
Op zaterdag 20 april vindt een nieuwe editie van dit festival plaats op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Het festival kent een spetterende line-up met House én Trance DJ's. Grote namen zullen optreden, waaronder Don Diablo, Sandro Silva, Richard Durand, Lucien Foort, Menno de Jong en vele anderen. 2