Partyflock
 

Universal Sound Projects

organisator
SiteSite universalsoundprojects.nl
E-mailinfo@universalsoundprojects.nl
AdresRotterdam
Nederland
Oprichting1997
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Universal Sound Projects

Laatste feest was op zaterdag 25 januari 2020: Bluetiek-In, Hal 4, Rotterdam
Statistieken
36·feesten
36·in het verleden
4·nieuwsberichten
4·winacties
58·bezoekers
42·unieke bezoekers
28Partyflockfans
7.2 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (6 stemmen)
Nieuws
Al enige jaren is Hal 4 in Rotterdam onze Bluetiek-In locatie en in deze exclusieve venue brengen we je weer terug naar de jaren 80/90 toen Bluetiek-In/Network een fenomeen in Nederland was. Je kan hier lekker minglen, socializen en dansen met de mensen van vroeger op de muziek van toen.
Sinds 2007 nam SWINGBEATZ je mee op een time-travel door de jaren 80 en 90 met een uitstapje naar de jaren 2000. De beste R&B, Hip Hop en Latin van toen gremixt met nummers die nog hits moesten worden bracht een unieke combi teweeg . Het concept werd SUPER sccesvol mede dankzij het leuke publiek dat het trok waardoor de aanhang van de gezelligste en stijlvolste mensen alleen maar groeide . Met maandelijkse edities in Rotterdam en Amsterdam en exclusieve edities in Den Haag, Eindhoven tot zelfs Londen en Barcelona, werd Swingbeatz een niet weg te denken begrip in de nationale en internationale uitgaansscene!
It's that time again. Na een super gezellige september editie stroomden de verzoeken binnen van wanneer de volgende Holiday Jam editie weer is. Mensen die waren geweest en mensen die het door vakantie hadden gemist wilde niet weer 3 maanden wachten . Daarom hebben we besloten zaterdag 9 november de laatste Holiday Jam van 2019 te organiseren. Dit keer met een gloednieuwe spannende line up waar je "U" tegen zegt. Deejay BIGGI die nog steeds een van de toppers van het land is, komt langs voor een exclusieve HJ set! Samen met zijn MC (en R&B zanger) ELTON CROWN gaan ze laten zien waarom ze zo "groot" in de scene zijn. DJ Chippie "Nak a Pokoe" is een ware grootheid in de classicscene en zal zijn skills ook weer tonen tijdens deze editie. Daarnaast hebben we maar liefst drie DJ's -Rodney Music, George Felix & Shug La Sheeda - die Utrecht vertegenwoordigen. Utka are you ready?
Na een bomvolle eerste editie en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het zover!