Partyflock
 

Tropicana Poolparty Festival
Journey to the Lost Empire

gepubliceerd door , op
Tropicana Poolparty Festival
10 mei 2024
FeestTropicana Poolparty Festival · Journey to the Lost Empire
 
Datumzaterdag 31 augustus 2024
LocatieBinnenmaas Site
Met groot enthousiasme presenteren wij het Tropicana Poolparty Festival, dat zal plaatsvindt op zaterdag 31 augustus 2024. Dit festival is niet alleen een van de meest opwindende en spectaculaire Latin-evenementen in Nederland, maar dient ook als een eerbetoon aan het legendarische recreatiezwembad in Rotterdam, Tropicana. De buitengewone openluchtlocatie van Recreatiepark Binnenmaas vormt hierbij een perfecte match.

Het thema "Tropicana" omarmt de weelderige tropische sfeer en het zwoele gevoel van het Havana uit de jaren 80 en belooft daarmee een ongeëvenaarde gezelligheid. Met een scala aan Caribische culinaire hoogstandjes, lifestyle stands, drie podia met diverse live-acts en DJ's, zullen bezoekers zich wanen in de Caraïben.

We nemen je mee op een muzikale reis door Latijns-Amerika en Afrika en brengen het gevoel van een zomerse vakantie naar je toe! Wij nodigen onze gasten dan ook uit om te komen genieten van exotische drankjes, lekkernijen en producten. Dus kom en gooi je heupen los - niet alleen op de velden, maar ook in de zwembaden.

Ontdek de onweerstaanbare ritmes van salsa, merengue, bachata en reggaeton. Samen met opzwepende kizomba, energiek afrohouse, betoverende amapiano en een kleurrijke mix van andere Afrikaanse beats. Tropicana belooft een festivalervaring vol onvergetelijke momenten en verrassingen te worden.