Partyflock
 

Rotterdam Caribbean & Afro Festival

gepubliceerd door , op
Caribbean & Afro Festival
10 mei 2024
Zondag 15 september brengen we weer het tropische gevoel en zonnige tijden naar Rotterdam met het Rotterdam Caribbean & Afro Festival. Het Rotterdam Caribbean & Afro Festival is het enige familie festival waar *muziek, live entertainment, kinderactiviteiten, cultuur en heerlijke wereldgerechten* allemaal bij elkaar komen op het Afrikaanderpark.

Latin en Afro muziek en de lifestyle zijn de afgelopen jaren alleen maar populairder geworden. Dit zie je terug in de popcharts over de hele wereld en de vele optredens van de Caribische en Afrikaanse artiesten, ook hier in Nederland.

Ook dit jaar zal het leukste en goedkoopste Caribisch & Latin outdoor festival met een Afro flow een weergaloze beleving creëren in de wereldstad Rotterdam. Met een veelzijdigheid aan Latijns-Amerikaanse en Afro muziek, de food- en culturele stands en de kidscorner die tropische sferen naar Rotterdam Zuid brengen.

Muziek van o.a. artiesten als Juan Luis Guerra, Marc Anthony, Romeo Santos ,Maluma en Ozuna maar ook van o.a. Burna Boy, Whizzkid en Davido, Rema passeren de revue. Dat Latin en Afro ook in Nederland populair zijn blijkt ook uit de vele hits van eigen bodem van o.a. artiesten als Ronnie Flex, Broederliefde, Frenna , Rolf Sanchez, Bizzy en een hoop andere Nederlandse artiesten. En niet alleen in Nederland maar wereldwijd zet de populariteit van deze muziek zich voort in de hippe clubs, concertzalen en festivals.

Latin is een swingende lifestyle die één en al om vrolijkheid en plezier draait en een lach tovert op een ieder zijn gezicht, dit zal zondag 15 september niet anders zijn.

De programmering op deze dag is zeer uitgebreid en divers, met een live stage, en een dj stage en meer dan 20l acts en dj's. We nemen je mee op een trip langs Cuba, Suriname, Colombia, Miami, Curaçao, Brazilië, Aruba, Venezuela, Dominicaanse Republiek, Kaapverdische Eilanden, Nigeria en meer. Een echte wereldreis op locatie!

Omdat dit echt een family event is, hebben we niet alleen de entree prijs extra laag gehouden, maar is er ook volop aan de kinderen gedacht met een kidsplayground. De entree voor kinderen tot 11 jaar is maar €3,50 (ex. fee) en kinderen vanaf 11 tot 15 jaar ook voor een gereduceerde prijs.

Het is altijd prettig om aan het eind van een avond te beseffen dat je opnieuw getuige bent geweest van een enerverende belevenis op een prachtige locatie in het Rotterdamse Afrikaanderpark.