Partyflock
 

Rotimi Live in Afas

gepubliceerd door , op
Rotimi Live
9 juli 2024
De multigetalenteerde acteur, model maar vooral zanger Rotimi komt maandag 30 september naar Nederland voor een exclusief concert in de AFAS in Amsterdam.

Rotimi, originele naam Olarotimi (rijkdom blijft bij mij) is een Nigeriaans-Amerikaan die bekend is van zijn rol als Darius Morrison in de Starz serie Boss en als Andre Coleman in de 50 Cent-serie Power. Hij speelde ook in films als Black Nativity (2013). Imperial Dreams (2014) die later won voor "Best of NEXT", Divergent (2014) en Deuces naast Lance Gross en Larenz Tate (2016).

Rotimi staat bekend om zijn originele en unieke geluid, waarbij hij R&B mixt met Afrikaanse invloeden. Hij kreeg een plek in de muziek met "I'm the One" in de eerste aflevering van Boss. In 2015 tekende de Amerikaanse rapper en uitvoerend producent van Power, 50 Cent Rotimi bij zijn label, G-Unit Records. Hij bracht ook zijn eerste G-Unit single "Lotto" uit met 50 Cent.

In 2016 bracht Rotimi "Doin it" uit, een single van zijn 5-track project, Summer Bangerz. In 2017 bracht hij zijn debuut EP uit genaamd Jeep Music Vol. 1. In 2019 bracht hij een single uit met de titel "Love Riddim" die de aandacht trok van zowel oude als nieuwe fans.

Rotimi heeft opgetreden en gewerkt met artiesten als Jennifer Hudson, T.I., 50 Cent, Keyshia Cole, Estelle en NERD en trad op in BET's show 106 and Park.

Op dit moment heeft Rotimi wereldwijd hitlijsten veroverd met zijn hitsingles, In My Bed,, Bestie, Sade en zijn nieuwste hit Birthday en
speelt hij in een nieuwe serie.