Partyflock
 
­ Nederland

Bluetiek-In welcomes 2024

gepubliceerd door , op
Na een succesvolle reeks in 2023 waarvan 2 speciale top edities in het Kasteel (het stadion van Sparta), openen we het nieuwe jaar met een speciale Nieuwjaars editie op zaterdag 27 januari wederom op deze locatie.

We doen dit spectaculair en met gelijk al een grote verrassing, dit keer is het namelijk een avond/nachteditie van 22.30-04.30 uur. We gaan dus los tot de late uurtjes met in zaal 1: R&B Classics en Swingbeats van de jaren 80 en 90 en in zaal 2: hedendaagse R&B , Hip Hop, Afro en Latin hits. Gedraaid door de vaste Bluetiek-In deejays Orlando, Chippie, Sir Edward, Rodney Music en als gast DJ dit keer DJ Myron. Nostalgische tijden gaan herleven maar ook nieuwe hits voor de oudere jongeren zullen worden afgespeeld.

De Bluetiek-In Reunion is er sinds 2009 en gaat dus zijn 15e jaar in dankzij JULLIE ! het beste publiek ever!

Het belooft dus weer zo een ouderwets gezellige Bluetiek-In avond te worden met louter hoogtepunten, verrassingen, en de leukste mensen.Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIP-ruimte te bestellen waar je in je eigen lounge onder het genot van een drankje en wat fingerfood kan genieten van de geweldige Bluetiek-In sfeer. De vip-lounge kan je bestellen via het info nummer.

Ik zie jullie zaterdag 27 januari bij de Bluetiek-In Reunion? Kaartjes zijn nu verkrijgbaar, dus bestel je kaartje snel want het is altijd uitverkocht! Koop je tickets via Tibbaa.

Only If you want to relive"the past ' in the present!!