Partyflock
 

Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air
3 maart 2023
concept
Concept van .
SiteSite amsterdamopenair.nl
E-mailinfo@amsterdamopenair.nl
AdresAmstelstraat 16
1017 DA
Amsterdam
Nederland Nederland
Linksfacebookpageflickrinstagramlinktreepinterestsoundcloudspotifytiktokxyoutube
Medewerkers

Informatie

Every year, in the first weekend of June, a collaboration of friends takes place in Amsterdam's Gaasperpark. A selection of Amsterdam's hottest promoters join-up to create a fashion forward festival that reflects the nightlife and art culture in our capital city, being a platform for local talent. Along with a culinary festival kitchen, creative collectives and a cosy four day camping, we welcome our visitors to experience a weekend full of creativity, friendship and musical expression at Amsterdam Open Air.

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Hierbij presenteren we de timetable van Amsterdam Open Air 2023! Bel je besties, verzamel je crew en begin met het plannen van je reis naar AOA in het prachtige Gaasperpark met 12 stages en meer dan 150 artiesten.
Dit jaar bundelen Amsterdam Open Air (AOA) en Appic hun krachten en kondigen aan dat Appic als officiële festival app zal fungeren voor dit 2-daagse festival!
Amsterdam Open Air (AOA) presenteert op 3 en 4 juni een vernieuwde versie van het populaire stadsfestival. AOA is altijd al een afspiegeling geweest van het Amsterdamse nachtleven en de creatieve initiatieven in de hoofdstad. In de periode na corona is er een nieuw speelveld ontstaan waarbinnen het publiek nieuwe smaken, verwachtingen en behoeftes heeft. Daarom heeft AOA veel nieuwe initiatieven uit de stad omarmd, de samenwerking gezocht met verfrissende organisaties en gekozen voor een line-up met daarin veel artiesten die niet eerder op AOA te zien waren.
Amsterdam Open Air keert op 4 en 5 juni 2022 terug in het Gaasperpark. Na twee jaar corona mogen we eindelijk weer samenkomen voor twee dagen muziek, creativiteit en vriendschap. Iets waar ook de Amsterdam Open Air bezoekers lange tijd naar hebben uitgekeken, getuige het grote aantal mensen dat al twee jaar de tickets vasthoudt omdat ze geen editie willen missen. Het handvol tickets dat is vrijgekomen, gaat op 25 februari in de verkoop.
Amsterdam Open Air (AOA) zou deze zomer haar 10-jarig jubileum vieren, maar door de huidige situatie is dit helaas niet mogelijk. De organisatie wil het weekend van 6 juni niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseert daarom een online festival experience: Amsterdam ON Air.
Een aantal jaren geleden opende festival Amsterdam Open Air het AOA-postkantoortje. Hier konden bezoekers op het festival een kaart uitkiezen, deze voorzien van een lieve boodschap en vervolgens op de post doen. Nu de wereld binnen zit en sociale bijeenkomsten niet tot de opties behoren, opent Amsterdam Open Air het postkantoortje opnieuw, maar dan online. Er kunnen gratis zomerse kaartjes verstuurd worden.
Amsterdam Open Air viert op 6 en 7 juni in het Gaasperpark in Amsterdam het tienjarig bestaan. Het tweedaagse festival beslaat de volledige breedte van de Nederlandse dance. Zo zijn er optredens te zien van onder anderen Oliver Heldens, Bizzey, Sunnery James & Ryan Marciano, Frenna en Tabitha met haar nieuwe liveband. Daarnaast staan er ook internationale artiesten als Tchami, Paula Temple, Rødhåd, Maya Jane Coles, Erick Morillo, Recondite en AnD op het affiche. 1
Samen met ontwerpster Lizzy van der Ligt van Le Café Noir Studio en Unrobe presenteert Amsterdam Open Air (AOA) een ethisch verantwoord geproduceerde kledinglijn van organisch katoen (GOTS certified). Deze wordt op maandag 13 mei gelanceerd.
Na zes uitverkochte edities zal Amsterdam Open Air voor de zevende keer op rij terugkeren naar de glooiende groene gazons van het Gaasperpark. Het festival, dat tijdens het Pinksterweekend van 3 & 4 juni plaatsvindt, programmeert: Tchami, Rico & Sticks, Speedy J, Recondite, Bakermat, Surgeon & Lady Starlight en vele anderen.
Het staat in de sterren geschreven: Amsterdam Open Air is al vijf jaar op rij het stralende middelpunt van de Amsterdamse zomer. In het weekend van 4 & 5 juni strijkt het festival daarom voor de zesde keer neer in het prachtige Gaasperpark. De pronkstukken van het Amsterdamse nachtleven staan dat weekend op één lijn en versmelten in een muzikaal, culinair en cultureel avontuur.

1 waardering

jappiejoo
flying dutch