Partyflock
 

Gaasperpark

op de kaart
AdresGaasperpark
Amsterdam
Nederland Nederland
Linksfacebookpagewikipedia
Boek een overnachting in of in de buurt van Gaasperpark via Booking.com.

Uitgaansagenda Gaasperpark

Amsterdam Open Air349 bezoekers
AEROBICA, Afra, Argy, Axel Nielsen, Ballantine, Cera Khin, Chez, Cincity, Cynthia Spiering, Dasco, Dave Nunes, David Vunk, Dekkapa, Dieux Père, Doppelgang, Eddie The Host, EILEEN, Essy, Estella Boersma, Faisal, en nog 61 andere artiesten →
Amsterdam Open Air349 bezoekers
#fidigyaldem, Amartey, Arra, ATTI, Bala, Benjamin Berg, Benny Rodrigues, Berkan V8, Beste Hira, bigbobbybitch, Body Copy, Chamos, Chinnamasta, CHO, Cinnaman, Claudio, Client, D Stone, Daily Paper, Dan Ghenacia, en nog 50 andere artiesten →
Statistieken
32·feesten
2·in de toekomst
30·in het verleden
16·nieuwsberichten
1·fotoshoot
186·foto's
37·video's
7632·bezoekers · herkomst
3470·unieke bezoekers
18Partyflockfans
25·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (261.1645 stemmen)
Nieuws
Hierbij presenteren we de timetable van Amsterdam Open Air 2023! Bel je besties, verzamel je crew en begin met het plannen van je reis naar AOA in het prachtige Gaasperpark met 12 stages en meer dan 150 artiesten.
Dit jaar bundelen Amsterdam Open Air (AOA) en Appic hun krachten en kondigen aan dat Appic als officiële festival app zal fungeren voor dit 2-daagse festival!
Amsterdam Open Air (AOA) presenteert op 3 en 4 juni een vernieuwde versie van het populaire stadsfestival. AOA is altijd al een afspiegeling geweest van het Amsterdamse nachtleven en de creatieve initiatieven in de hoofdstad. In de periode na corona is er een nieuw speelveld ontstaan waarbinnen het publiek nieuwe smaken, verwachtingen en behoeftes heeft. Daarom heeft AOA veel nieuwe initiatieven uit de stad omarmd, de samenwerking gezocht met verfrissende organisaties en gekozen voor een line-up met daarin veel artiesten die niet eerder op AOA te zien waren.
Amsterdam Open Air keert op 4 en 5 juni 2022 terug in het Gaasperpark. Na twee jaar corona mogen we eindelijk weer samenkomen voor twee dagen muziek, creativiteit en vriendschap. Iets waar ook de Amsterdam Open Air bezoekers lange tijd naar hebben uitgekeken, getuige het grote aantal mensen dat al twee jaar de tickets vasthoudt omdat ze geen editie willen missen. Het handvol tickets dat is vrijgekomen, gaat op 25 februari in de verkoop.
Een aantal jaren geleden opende festival Amsterdam Open Air het AOA-postkantoortje. Hier konden bezoekers op het festival een kaart uitkiezen, deze voorzien van een lieve boodschap en vervolgens op de post doen. Nu de wereld binnen zit en sociale bijeenkomsten niet tot de opties behoren, opent Amsterdam Open Air het postkantoortje opnieuw, maar dan online. Er kunnen gratis zomerse kaartjes verstuurd worden.
Amsterdam Open Air viert op 6 en 7 juni in het Gaasperpark in Amsterdam het tienjarig bestaan. Het tweedaagse festival beslaat de volledige breedte van de Nederlandse dance. Zo zijn er optredens te zien van onder anderen Oliver Heldens, Bizzey, Sunnery James & Ryan Marciano, Frenna en Tabitha met haar nieuwe liveband. Daarnaast staan er ook internationale artiesten als Tchami, Paula Temple, Rødhåd, Maya Jane Coles, Erick Morillo, Recondite en AnD op het affiche. 1
Samen met ontwerpster Lizzy van der Ligt van Le Café Noir Studio en Unrobe presenteert Amsterdam Open Air (AOA) een ethisch verantwoord geproduceerde kledinglijn van organisch katoen (GOTS certified). Deze wordt op maandag 13 mei gelanceerd.
Op zaterdag 1 & zondag 2 juni staat het Amsterdamse Gaasperpark weer in het teken van Amsterdam Open Air. De line up voor de negende editie maakt eens te meer duidelijk waar AOA voor staat: een smeltkroes van vrijwel alle stijlen van de house, techno en een groot aanbod van urban en hiphop. Dit jaar staan onder anderen Netsky, Kerri Chandler, Latifah, Reinier Zonneveld, SG Lewis en Bizzey (allen op zaterdag), Broederliefde, Joris Voorn, Colin Benders, Lucas & Steve, Henrik Schwarz en Kris Kross Amsterdam (zondag) op het affiche.
Na zes uitverkochte edities zal Amsterdam Open Air voor de zevende keer op rij terugkeren naar de glooiende groene gazons van het Gaasperpark. Het festival, dat tijdens het Pinksterweekend van 3 & 4 juni plaatsvindt, programmeert: Tchami, Rico & Sticks, Speedy J, Recondite, Bakermat, Surgeon & Lady Starlight en vele anderen.
Het staat in de sterren geschreven: Amsterdam Open Air is al vijf jaar op rij het stralende middelpunt van de Amsterdamse zomer. In het weekend van 4 & 5 juni strijkt het festival daarom voor de zesde keer neer in het prachtige Gaasperpark. De pronkstukken van het Amsterdamse nachtleven staan dat weekend op één lijn en versmelten in een muzikaal, culinair en cultureel avontuur.