Partyflock
 

Tomorrow is now, kid

afbeelding Tomorrow is now, kid
concept
SiteSite tomorrowisnowkid.com
E-mailinfo@tomorrowisnowkid.com
AdresRudolf Dieselstraat 6
1097 AW
Amsterdam
Nederland
KvK34352068
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud

Informatie

Tomorrow Is Now, Kid! is an idea that lies at the heart of what intersects a few modern vectors: music production, record making, events, visual arts endeavoring, human networking and emotional bonding. A company aimed at the overall epitome encapsulated in the expression "joie de vivre"!

It's history is long and could one day become the stuff of movies, as it spans the course of more than 25 years and two generations, it is still standing proudly and looking to the future!

Uitgaansagenda Tomorrow is now, kid

Laatste feest was op zaterdag 11 februari 2017: Claire & Tomorrow Is Now, Kid, Claire, Amsterdam
Statistieken
74·feesten
74·in het verleden
13·nieuwsberichten
9·video's
14·winacties
1453·bezoekers
698·unieke bezoekers
24Partyflockfans
5.7 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (184 stemmen)
Nieuws
12inchCity's In Retraite Kloosterfestival beleeft zijn debuuteditie van 8 tot en met 11 juli 2016. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, yoga en sport zich af met nachtenlang feesten in het klooster.
Studio 80 bestaat 10 jaar. Dit wordt gevierd met 10 verschillende events. Op zaterdag 4 juli is het de beurt aan het label Tomorrow Is Now, Kid!, dat twee en een half jaar geleden haar thuis vond in de club aan het Rembrandtplein. De verjaardag van de club vraagt natuurlijk ook om een bijzondere line-up. Daarom heeft Alex Salvador, eigenaar van het label, twee artiesten uit Chicago en een aantal lokale helden uitgenodigd.
Verscholen tussen de bergen van het Bulgaarse hoogland, omringd door woeste bossen en blauwe luchten, ligt de prachtige Troyan-vallei. Deze pittoreske omgeving zal van woensdag 22 tot en met zondag 26 juli het decor zijn van IZTOK Festival: een nieuw Nederlands initiatief, dat garant staat voor vijf dagen feest, avontuur, vrienden, vakantie en bovenal vrijheid.
15 t/m 19 Oktober 2014, zal alweer het 9e jaar worden dat Studio 80 deelneemt aan ADE. Belangrijk voor het nieuwe team van Studio 80 - bestaande uit Tessa Nijdam, Pieter Willems en Xander Koster - is dit jaar vooral dat het ADE-programma duidelijk weergeeft waar de club nu voor staat. De focus ligt op een breed scala aan labels, die gezamenlijk een goed beeld geven van de nieuwe richting die Studio 80 is ingeslagen. Vijf dagen, zes evenementen, tien labels en een nieuwe Studio 80 koers.
Tomorrow is now, kid en DOKA bundelen krachten en nodigen de veelzijdige DJ, producer en vocaal artiest Seven Davis Jr. US uit voor een bijzondere editie van Nachtkijker op donderdag 15 mei. Tijdens deze speciale set in de kelder van het Volkskrantgebouw wordt Seven Davis Jr. bijgestaan door Tomorrow is now, kid residents Alex Salvador en Philou Louzolo.
Op vrijdag 6 september aanstaande zal het Amsterdamse label Tomorrow Is Now, Kid! een primeur hebben in Amsterdam. Één van Parijs' meest underground producers komt naar Studio 80 voor een live optreden. Grégory Darsa, bekend als DJ Grégory, is met deze nieuwe alias een andere weg in geslagen. Point G staat voor rauwe, basale deephouse grooves. 1
Er is geen betere manier om het begin van de zomer te vieren dan met een warme dansavond. Tomorrow Is Now, Kid! doet dit in de intieme ambiance van Studio 80. Daar waar de stille genieters ongestoord kunnen dansen en waar de extraverten hun intense liefde voor muziek in volle overgave zullen loslaten.
De Betoncentrale
25 augustus 2012
Terwijl de kranen en beton silo's op volle toeren door draaien klinkt er aan de zijkant van het terrein een ander geluid. Plak is afgedaald naar het rauwe zijterrein en heeft plaats gemaakt voor haar allereerste openluchtfeest; de BetonCentrale. 5
Met gepaste trots presenteert Tomorrow Is Now, Kid! de volgende editie van Transistor Rhythm in Club Up & De Kring. Op zaterdag 7 juli, ofwel 7.07 – een vette knipoog naar de Roland TR-707 drumcomputer – kan er weer volop genoten worden van onvervalste Deep House, US Garage en aanverwante genres.
In de nacht van 19 op 20 mei 2012 presenteren Hooft & Tomorrow Is Now, Kid! alweer de derde editie van Sans Gêne! Een nacht vol schaamteloos vertier en sleazy house music.