Partyflock
 
­ Nederland

Een nacht vol schaamteloos vertier op Sans Gêne

gepubliceerd door , op
Sans Gêne
13 april 2012
FeestSans Gêne · Schaamteloos Vertier
Datumzaterdag 19 mei 2012
WinactieSans Gêne actiegesloten
LocatieHome Site
In de nacht van 19 op 20 mei 2012 presenteren Hooft & Tomorrow Is Now, Kid! alweer de derde editie van Sans Gêne! Een nacht vol schaamteloos vertier en sleazy house music.

Na de semi-legendarische after in Bloc23 tijdens het afgelopen ADE is het de hoogste tijd om daar een schepje bovenop te doen. Voor deze keer is het heil gezocht in de meest sleazy stad die er bestaat: Berlijn.

Vanuit het Mekka der elektronische muziek wordt een schaamteloos trio ingevlogen.

Deepchild verhuisde als geboren Australiër naar Berlijn om hier zijn geluk te zoeken. Hij hielp het geluk een handje door handenvol meesterlijke platen te produceren en betoverd ondertussen de hele wereld met zijn diepe, spacende sounds.

Samen met Deepchild komen Mario Aureo en David Faust aus der deutschen Hauptstadt. Deze iconen uit het Berlijnse ondergrondse nachtleven nemen het pure geluid van hun stad voor jullie mee.

De Duitsers regeren in de *huiskamer* samen met Rotterdams finest: Sab Titos (300MPH). De reputatie van deze DJ snelt hem in rap tempo voorbij. In Rotterdam heeft hij met grote der aarden gestaan en kunnen ze niet meer om hem heen. Blonde god en tevens resident, Drum Tone, zal deze sleazy samenkomst in stijl openen.

De slaapkamer is het toneel van mister Slapfunk himself, Samuel Deep. De man uit Utrecht heeft geen introductie meer nodig, hij slapt je om je oren met rollende House. Hierin wordt hij bijgestaan door rising star La Vondèl, voormalig BAF en Katapult resident BIN en de energieke Salvador Brothers.
Deze laatsgenoemden zijn niet alleen een lust voor je oor maar gaan ook altijd compleet los achter de decks!

Sans Gêne zou Sans Gêne niet zijn zonder een heleboel bijzondere extras. Ervaar visuele stimulatie, ongegeneerd naaktvertoon en smaakmakende substanties.

Wees er snel bij. Hoe eerder je ticket binnen is hoe voordeliger:
€ 10,69 - 69'ers (voor de liefhebbers)
€ 12 - Full Monty's (...)
Tickets via Ticketscript