Partyflock
 

INDEPT

organisator
SiteSite indept.nl
AdresBaarn
Nederland
KvK34218855
Opvolger van 21Productions.
Concept

Uitgaansagenda INDEPT

Laatste feest was op zondag 7 juli 2019: In Retraite Festival, Roepaen, Ottersum
Statistieken
46·feesten
46·in het verleden
26·nieuwsberichten
1·fotoshoot
165·foto's
26·video's
7·winacties
2887·bezoekers
1438·unieke bezoekers
5Partyflockfans
9·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (536 stemmen)
Nieuws
Driedaags festival incl. camping op klooster Maria Roepaen LB met o.a. (Live) Dj's, ruime randprogrammering, hottubs, bizarre optredens en meer.
In het tweede jaar van 12inchCity's In Retraite op klooster Roepaen gaat het festival binnenkort uitverkopen. Voor het eerst zijn er dit jaar zondag-tickets beschikbaar.
Na de zo goed als uitverkochte editie in 2016 is 12inchCity's In Retraite Kloosterfestival weer aanstaande en wel van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juli 2017. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, hottubs, massages en spelen zich af met nachtenlang feesten in en rondom het klooster. Dit jaar wederom een fijne mix van de beste dj's in deephouse en techno. Aanvulling op de meer dan 50 dj's zijn een aantal live artiesten die de basis van muziek lijken te hebben uitgevonden. Zij treden op met een heel arsenaal aan instrumenten live on stage.
12inchCity's In Retraite Kloosterfestival beleeft zijn debuuteditie van 8 tot en met 11 juli 2016. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, yoga en sport zich af met nachtenlang feesten in het klooster.
Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli strijkt Graefental festival weer neer in het pittoreske klooster van Ottersum (LI). De Duitse labels Kompakt en de Berlijnse legendarische club Salon zur Wilden Renate strijken neer in Ottersum voor wat nu al het leukste festival van de zomer lijkt te worden: Graefental festival.
Behind Bars
20 april 2015
Op zaterdag 26 september zal de vermaarde gevangenis aan de Noordsingel (1876) haar poorten voor de allerlaatste keer openen voor het festival 12inchCity Behind Bars, het vervolg op Alcatrash. Het complex wordt hierna ontwikkeld voor andere doeleinden.
Paleis Soestdijk is zaterdag 30 mei het unieke decor van Off The Record, het royaalste dancefestival in Nederland. In de tuinen van het paleis zullen verschillende stages zijn, gevuld met topartiesten uit binnen- én buitenland.
Alcatrash – here we go again! 12inchCity heeft geknokt voor wat het waard is en dan is het nu eindelijk zover!
Jawel. De eerste trip richting het bovenaardse kan weer worden geboekt. Op 11, 12,13 en 14 juli opent Graefenthal wederom haar poorten voor een ongeëvenaard festival. De laatste klank heeft het klooster nog maar nauwelijks verlaten of de volgende editie staat al weer te popelen de Limburgse klei van haar onschuld te ontdoen. En terecht.
De kroon op het werk van alle festivals. Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Dance the day away in de paradijselijke tuin van Paleis Soestdijk, omringd door 170 ha bos. 12inchCity organiseert op zaterdag 21 en zondag 22 juni het Monarck festival op het echte Paleis Soestdijk. Vergeet al het andere; dit wil je niet missen!