Partyflock
 

Claire

op de kaart
Claire
10 april 2019
Locatie is gesloten.
AdresRembrandtplein 17
1017 CT
Amsterdam
Nederland
SiteSite claire.nl
Linksfacebookpageinstagramspotify
Minimumleeftijd21
Opvolger van Studio 80.

Informatie

Claire. Je beste vriendin, affaire, aartsrivaal en het oplichtende stukje in de stad. Ze neemt graag de positie in die jij op een bepaald moment nodig hebt, noem haar een kameleon die zelfs de kleuren pimpelpaars met een gouden randje in haar bestand heeft staan. Als je niet wilt stralen wordt Claire Obscure, wellicht staat ze dan in een hoekje en verstopt ze zich. Ze kiest welke van de twee moet optreden door aan te voelen welke jij wilt zijn.

Wanneer kun je zijn wie je wilt zijn? Altijd. Maar als Claire daar een beetje bij moet helpen is dat op donderdag van 23.00 – 04.00 en op vrijdag en zaterdag van 23.00 – 08.00.
Boek een overnachting in of in de buurt van Claire via Booking.com.

Uitgaansagenda Claire

Laatste feest was op donderdag 14 november 2019: Palet

Statistieken

467·feesten
geen·in de toekomst
467·in het verleden
7·nieuwsberichten
3·video's
1073·bezoekers · herkomst
327·unieke bezoekers
258Partyflockfans
1·albumfoto
goed·stemresultaat (14.3163 stemmen)

Nieuws

Voor de vierde keer in haar bestaan ontvangt Claire het grootste clubevent ter wereld. Op penseelstreek afstand van de vleesgeworden nachtwacht presenteert de jonge club een geraffineerd programma waar spraakmakende headliners en eigen talent elkaar aanvullen in een vierdaagse muzikale wervelwind.
Van juni tot september is het 'Zomertijd' bij Claire en krijgt de nachtclub op het Rembrandtplein een zomerse metamorfose. De voorzaal, die normaal als de hoofdzaal fungeert, wordt ingericht als woonkamer waar bezoekers zich kunnen terugtrekken. DJ's draaien een speciale huiskamerset en er mag zeker op de banken en tafels gedanst worden.
Op zaterdagnacht 20 oktober werkt het Amsterdamse platenlabel Heist Recordings samen met het Londonse radio / live stream platform Worldwide FM aan een mooie showcase.
Detroit Swindle nemen hun platenlabel op een korte tour door Europa tijdens 3 aaneensluitende weekenden in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Claire in Amsterdam is als eerste aan de beurt op zaterdag 17 februari, daarna op vrijdag 23 februari gaan ze door naar de Prince Charles in Berlijn als onderdeel van hun maandelijkse residency daar en als laatste komen ze langs IBoat in Bordeaux op vrijdag 2 maart.
Detroit Swindle staan op vrijdagavond 8 december voor het eerst de hele nacht te draaien in hun stad Amsterdam.
Detroit Swindle runt al bijna vijf jaar het platenlabel Heist Recordings en tijdens het ADE vieren ze het eenjarig bestaan van de bijbehorende showcases in de Claire.
Zaterdag 12 augustus mogen we het Amsterdamse duo feliciteren met hun nieuwe release op het eigen platenlabel Heist Recordings.