Partyflock
 

Heist recordings showcases aangekondigd in Berlijn, Bordeaux en Amsterd

gepubliceerd door , op
Detroit Swindle's Residency
8 februari 2018
Detroit Swindle nemen hun platenlabel op een korte tour door Europa tijdens 3 aaneensluitende weekenden in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Claire in Amsterdam is als eerste aan de beurt op zaterdag 17 februari, daarna op vrijdag 23 februari gaan ze door naar de Prince Charles in Berlijn als onderdeel van hun maandelijkse residency daar en als laatste komen ze langs IBoat in Bordeaux op vrijdag 2 maart. Heist Recordings artiesten als Alma Negra, Nebraska (live) en Frits Wentink komen met ze mee, maar ook een nieuw getekende naam: Adryiano en een remixer van het label (Soulphiction) zijn geboekt voor de verschillende Heist showcases.

Claire, Amsterdam 🇳🇱 Zaterdag 17 Februari
De thuisbasis van Heist in Amsterdam,Claire, krijgt een speciale behandeling want Detroit Swindle hebben een nieuwe artiest getekend op Heist en die meteen geboekt voor de Heist avond:Adryiano. Zijn eerste EP op Heist 'Fashion Country Girl' komt uit op 5 maart en heeft een super remix van Jamie 3:26 gekregen. Adryiano vergezelt de labeleigenaren voor de eerste Heist avond van 2018, samen met speciale gast Mark Seven uit Zweden. Locals Tienson (Jungle by Night) en Margie (Rush Hour) maken het feestje compleet in Claire 2.

Prince Charles, Berlin 🇩🇪 Vrijdag 23 Februari
Detroit Swindle zetten hun Prince Charles residency voort na de uitverkochte back-2-back kick off met Soundstream in januari en doen dat in februari met een familieavond. Ze hebben volledige controle over hun eigen label en dat betekent vrijheid om te doen wat leuk is. Ze nemen een van de meest experimentele artiesten op hun platenlabel mee naar Berlijn in de vorm van Frits Wentink. Wentink produceert left-field / lo-fi house muziek en ook in zijn dj sets pusht hij vooruitstrevende house. De line up wordt afgemaakt door 'crate digger 4 life' Soulphiction, die voor het label een remix afleverde voor de ep van Alma Negra.

Iboat, Bordeaux 🇫🇷 Vrijdag 2 Maart
Nadat de heren zelf al verschillende keren bij Iboat hebben gedraaid, besloten Maarten en Lars van Detroit Swindle het label eens over de vloer te brengen, voor de allereerste Heist Recordings showcase in Bordeaux, Frankrijk. Ze nemen 'act van het moment' Alma Negra uit Zwitserland mee, en ook een van de beste live acts van het label: Nebraska uit de UK. Met deze drie verschillende artiesten op de line up, wordt het een spannende avond met de beste house, disco en alles daar tussen (en buiten!).