Partyflock
 
afbeelding 8Bahn
concept
SiteSite 8bahn.nl
E-mailinfo@8bahn.nl
AdresVijverlaan 30
6822 HE
Arnhem
Nederland
KvK9191805
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Concept

Informatie

8Bahn started in 2007 by organizing some club nights in the eastern part of The Netherlands focusing on innovative electronic music. Quickly, 8Bahn transformed to a professional company that produces events for up to 10.000 persons. Although the scale changed, the beloved "8Bahn-feeling" and artistic vision are still the same.

Uitgaansagenda 8Bahn

Laatste feest was op woensdag 12 augustus 2020: 8Bahn Open Air, Coehoornpark, Arnhem
Artiest
8Bahn
Nieuws
Colin Benders komt op 24 februari voor een exclusieve nachtshow naar Luxor Live tijdens 8Bahn Clubnight.
Door de festivaldrukte waar we ons momenteel in bevinden zouden we haast de vorderingen van het aankomende Amsterdam Dance Event over het hoofd zien. De gele vlaggen worden namelijk langzaam maar zeker weer in hun masten gehesen en RADION heeft inmiddels haar volledige programma bekend gemaakt. Eerder werden al twee edities van de Breakfast Club aangekondigd. Nu is ook het volledige nachtprogramma aangekondigd.
12inchCity's In Retraite Kloosterfestival beleeft zijn debuuteditie van 8 tot en met 11 juli 2016. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, yoga en sport zich af met nachtenlang feesten in het klooster.
These Guys en 8Bahn slaan de handen ineen en presenteren een gezamenlijke Amsterdam Dance Event show. De avond vindt plaats op zaterdag 18 oktober in Rhone Events & Congrescenter te Amsterdam. Maar liefst tien uur lang kunnen bezoekers genieten van een divers en vooruitstrevend programma vol met kopstukken uit de progressieve techno scene.
Een Koningsinterview en een koningslied verder; volgende week is het menens voor Willem. En voor 8Bahn. Traditiegetrouw worden de laatste dagen van april doorgebracht in en rondom het Musispark. Het Night & Day festival is slechts enkele nachten van ons verwijderd, dus tijd voor een laatste oproep. 1
De aankomende 8Bahn editie vindt plaats in een afgelegen, grote en vooral industriële fabriekshal in het havengebied van Arnhem. Na jarenlang dienst hebben gedaan als fabriekshal voor infrastructuur is het aan 8Bahn de eer om deze te vullen met een flinke productie.
Vijf jaren 8Bahn
2 november 2012
23 En 24 november zal men het jubileum van 8Bahn gaan vieren in de hoofdstad van Gelderland, Arnhem. Op de vrijdag zal vooral het familie-karakter van 8Bahn de boventoon voeren. Op zaterdag 24 november is 8Bahn nog steeds heel familiair, maar ligt de nadruk op de muziek.
Voor € 36,- met je beste vriend/vriendin samen op één dag+nacht ticket of voor € 63,- met z'n tweetjes een weekend lang naar 8Bahn Area Festival! 7
'Stel je voor dat er ergens een plek bestaat waar jouw meest geweldige festivalervaringen samenkomen met een non stop progressieve programmering, verdeeld over twee dagen en twee nachten inclusief camping!' 1
In 2011 doopte 8Bahn het voormalig kazerneterrein te Ede om tot 8Bahn Area. Met de opening van deze bizarre Area gingen drie evenementen gepaard. Twee daarvan zijn verstreken, de derde staat voor de deur: 8Bahn Area Festival. Een driedaags camping zomerfestival, non stop en vijf stages met meer dan 50 (inter)nationale artiesten. 2

5 waarderingen

chieltjuuhh
GE-WEL-DIG :)
rian"
KNALLEN!
Sense Unique
vernieuwend!!
iFleur
Geweldig!!!
Pim0w
Vetste 8bahn ter wereld!

8 opmerkingen

8Bahn
Werkzaam bij 8Bahn
Artiest Patski
:D
laatste aanpassing
Bas (L) 8Bahn
 
Oe la la :lief: 8bahn
laatste aanpassing
Topfeestje = gegarandeerd!! (wanneer is de volgende...? ;))
laatste aanpassing
4 Dec!