Partyflock

Havenloods Arnhem

 

Havenloods Arnhem

op de kaart
Havenloods Arnhem (afbeelding)
AdresNieuwe Havenweg 23
6827 BA
Arnhem
Nederland
SiteSite havenloods.com
Capaciteit900
Informatie
In 2013 heeft 8Bahn voor het eerst de industriële loods aan de Nieuwe Havenweg in gebruik genomen voor haar eigen evenementen. Na twee jaar heeft diezelfde loods ruimte geboden aan diverse evenementen, tijd om het geheel te smeden tot een platform met een eigen geur, kleur en smaak; Havenloods.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Havenloods Arnhem via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Havenloods Arnhem
Laatste feest was op zaterdag 2 september 2017: 8Bahn Harbour Festival
Statistieken


x
39·feesten
geen·in de toekomst
39·in het verleden
3·nieuwsberichten
16·video's
277·kliks
905·bezoekers · herkomst
373·unieke bezoekers
22Partyflockfans
1.6 KFacebooklikes
1·albumfoto
goed·stemresultaat (179 stemmen)
Nieuws
Luxor Night Live brengt het clubgevoel terug naar de Arnhemse binnenstad én daarbuiten. Eind 2015 gelanceerd, pakken ze nu door met de lancering van twee nieuwe clubconcepten op 26 en 27 maart plus een techno avond op 9 april. 1
Na een jaar afwezigheid organiseert New Dutch School (NDS) op 2 november 2013 de vierde editie van het dance concept: Warehouse. Voor de vierde editie doen de heren van NDS voor het eerst de locatie aan de nieuwe Havenweg 23 aan. Deze loods zal op 2 november van 23.00 tot 06.00 's ochtends 800 houseliefhebbers huisvesten. Naast dj en oprichter van NDS, William Köster, zullen de dj's Makam, Mike Shannon en Frank Haag een set verzorgen.
De aankomende 8Bahn editie vindt plaats in een afgelegen, grote en vooral industriële fabriekshal in het havengebied van Arnhem. Na jarenlang dienst hebben gedaan als fabriekshal voor infrastructuur is het aan 8Bahn de eer om deze te vullen met een flinke productie.