Partyflock
 

Soulmax

afbeelding Soulmax
AdresGevers Deynootweg 93
2586 BK
Den Haag
Nederland

Uitgaansagenda Soulmax

Laatste feest was op zaterdag 29 september 2012: I Love Los, Paard, Den Haag
31 mei 2008
Foto's, Los, 31 mei 2008, Zalinaz, Etten-Leur
20 mei 2005
Foto's, Los, 20 mei 2005, Paard van Troje, Den Haag
Nieuws
Er is er één jarig hoera! Hoera! Dat kun je wel zien dat is. I Love Los! I Love Los bestaat op 29 september tien jaar en dat moet dik gevierd worden!
Access #2
24 maart 2012
De daverend succesvolle eerste editie van Access geeft genoeg reden het dunnetjes over te doen. Een gloednieuwe Access staat klaar op zaterdag 5 mei 2012 in het Paard. Bekijk de aftermovie van de eerste editie hier:
De climax komt. Iedereen handjes in de lucht. Maar daarna is het water weer kalm en de sfeer vlak. En zo gaat het de laatste tijd op veel feesten. Weinig beleving en nog minder interactie. Alsof het partyelement uit de party is gehaald. Tijd voor wat anders dus.
28 Januari is het dan zover. Access debuteert dan in de grote zaal van het Paard. Qua uptempo techno was het in Den Haag lang ver te zoeken. Access gaat daar een stokje voor steken. De line-up bevat internationale jongens, lokale helden, en de heren van het label. Van Canada tot Nederland, en van Amsterdam tot Den Haag.
De reeks van succesvolle edities wordt vastberaden doorgezet door I love los. Soulmax presenteert op zaterdag 12 november 2011 I love los 'Flower Power'-editie. Tijdens deze editie waant men zich in de extravagante jaren 60 waar niets te gek is en waar Love, Peace & Joy centraal staan.
Het zomerseizoen is ten einde en de slippers worden verwisseld voor de stilettohakken. Voortaan staat iedere laatste zaterdag van de maand totaal in het teken van de vrouw.
Sick, het meest uitzinnige feest in Den Haag is weer terug na een zomerstop. Het studeren is weer begonnen, dus in het weekend is het tijd voor flinke ontspanning.
Na een paar jaar van afwezigheid keert het succesvolle event I Love Los terug op het strand van Bloemendaal. Zondag 4 september 2011 is Beachclub Bloomingdale het toneel voor de spectaculaire rentree van I Love Los. Tegelijkertijd sluit Soulmax hiermee ook een succesvol zomerseizoen af.
Rotterdam kan zich opmaken voor een feest waar helemaal losgaan het motto is. Op zaterdag 13 augustus 2011 strijkt het succesvolle event I love Los neer in de echte Rotterdamse hotspot Off_Corso. I love Los staat aan de top van de Haagse partyscene, maar maakt daarnaast ook succesvolle uitstapjes naar andere steden. Voor Soulmax werd het hoog tijd om ook weer aan te treden in Rotterdam. 3
Het outdoorseizoen is in volle gang en tussen al het festivalgeweld blijft I love los overeind met een knallend strandfeest. Zaterdag 9 juli werkt Soulmax toe naar het hoogtepunt van het I love los strandseizoen in Scheveningen.

2 waarderingen

Joseph von Schinken
:)
ILOVELOS
geweldig

4 opmerkingen

weer een keer in the Sand ?
 
De beste DJ op 3 Oktober is Luciën Foort.
Maar onze favo is Menno de Jong.
:respect:
laatste aanpassing