Partyflock
 
­ Nederland

Paard van Troje presents Access

gepubliceerd door , op
Access
6 december 2011
28 Januari is het dan zover. Access debuteert dan in de grote zaal van het Paard. Qua uptempo techno was het in Den Haag lang ver te zoeken. Access gaat daar een stokje voor steken. De line-up bevat internationale jongens, lokale helden, en de heren van het label. Van Canada tot Nederland, en van Amsterdam tot Den Haag.

Hobo - m-nus (deejay-set):
Canadees en minus familielid Joel Bouchuk beter bekent als Hobo debuteert voor het eerst in het Haagsche. De beste man heeft zich bewezen met zijn unieke minimalistische grooves, smerige synth en baslijnen om een de pronkstukken te zijn van het m-nus label. In februari komt zijn album uit, hij zal vast en zeker wat van zijn nieuwe materiaal gaan draaien.

2000 and One (deejay-set):
Tropical Melons, wie kent die plaat niet. Een absolute kletser, waar wij Nederlanders trots op mogen zijn. 2000 and One is een van de Nederlandse high-rollers in de Techno scène. Sinds 1989 al bezig, en op het moment is hij wel op elk groot festival te vinden.

Firmware (live):
Het talentvolle duo Firmware is onderhand goed ontvangen door techno Den Haag, de heren van Firmware hebben hun live-set naar versie 2.5 geüpdate, om vervolgens het paard op een stijlvolle manier af te sluiten. Gedebuteerd op Access Rekords met hun eerste release, en onderhand is er alweer een 2e ingepland. Houd deze heren in de gaten.

Joran van Pol (deejay-set):
Eindelijk een Amsterdammer die naar Den Haag komt, i.p.v. een Hagenees naar Amsterdam. Joran van Pol, wie kent hem niet. Dat zouden ze in Amsterdam zeggen.
Regelmatig te vinden als deejay bij het Duitse Stille Wasser te Hamburg. Joran heeft een behoorlijk debuut release in het vizier, helaas mag nog niet bekend gemaakt worden op welk label.

Folkert Verdoorn (still alive):
Is meer dan alleen een party-animal. Het is een animal. De jonge Haagsche had doof kunnen zijn, en was het ook bijna. Achter zijn lange lokken schuilt een muzikant in hart en nieren. En dat is ook te horen in zijn deejay-sets. Binnenkort meer van hem op Access Rekords.

Joop Junior (live):
Draait gelukkig geen house meer. Debuteert met zijn live-set op Access, waar hij tot zijn genoegen onwijs veel tijd in heeft gestoken. Zijn tracks worden gedraaid door o.a. Richie Hawtin, UMEK, Remy, en Paco Osuna. Zijn eerst volgende release staat klaar op een groot Duits label, welk label? Dat weet hij zelf alleen, maar ook dat, mag nog niet verteld worden.

Early bird tickets
Het Paard heeft een speciale early bird-actie voor dit feest. Er zijn maar een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar, deze worden verkocht voor maar 5.00 euro per stuk! Dit kan online via www.paard.nl.

Reguliere voorverkoop en deurverkoop
Reguliere voorverkoop kaarten kosten 7,50 euro. Deze zijn online verkrijgbaar via www.eventim.nl, www.paard.nl en daarnaast ook via de dagkassa van het Paard en alle VVV Ticketpoint-kantoren. Aan de deur kosten tickets 10 euro.