Partyflock
 
­ Nederland

Sick-virus rockt Den Haag totaal

gepubliceerd door , op
Sick
9 september 2011
Sick, het meest uitzinnige feest in Den Haag is weer terug na een zomerstop. Het studeren is weer begonnen, dus in het weekend is het tijd voor flinke ontspanning. Daarom organiseert Soulmax een nieuwe Sick-editie voor alle zieke geesten die toe zijn aan ontspanning. Zaterdag 8 oktober is het podium hiervoor gevestigd in het Paard. Met de nieuwe slogan 'Rock Totaal!' doet Sick er deze herfst nog een schepje bovenop. Het Sick-virus wordt nu gecombineerd met een flinke portie rock&roll en het kan niet anders dan dat dit garant staat voor de meest uitzinnige feestbende in Den Haag en omstreken. Niemand minder dan het rock&roll-duo The Flexican & MC Sef zullen deze avond onvergetelijk maken. Daarnaast draagt het andere rock&roll-duo HENZEL & Disco Nova daar ook hun steentje aan bij met de beste electrotunes. Billy Burki gaat ook gegarandeerd knallen en Boehmer sluit de avond af in stijl. Al deze dj's zorgen er gezamenlijk voor dat het Sick-virus echt tot iedereen doordringt. Rock totaal! Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.soulmax.nl, www.eventim.nl en het Paard.

The Flexican en MC Sef is een hoofdact van formaat. Dit duo is de belichaming van rock&roll en gaan het Sick-virus uiteraard op de beste manier verspreiden. Beide maken zij deel uit van de formatie Flinke Namen, dus watch out en maak mee hoe de Flinke Namen feesten op de Sick-manier.

HENZEL & Disco Nova is een fris duo, dat de afgelopen twee jaar gigantische sprongen heeft gemaakt in de Nederlandse electroscene. Als oprichters van het platform 'VAgE gASTEN' namen zij een enorme voorsprong op de concurrentie. Inmiddels hebben zij een vaste aanhang die overal verspreid is. Dit is een sicke toevoeging aan de line-up.

Talent in opkomst en tegelijkertijd een gevestigde naam in de Haagse scene. Zo kan zowel Billy Burki als Boehmer beschreven worden. Billy Burki is nog maar 19 lentes jong, maar heeft al met verschillende grote artiesten op het podium gestaan. Boehmer is het talent uit de stal van Soulmax Agency en maakt ook furore met zijn eigen feest 'Kruipend naar huis'. Hij sluit de avond af met scherpe en strakke tunes, zodat er voldaan terug gekeken kan worden op deze editie van Sick. Er rest nog meer één ding om te vermelden: Rock Totaal!

Kaarten & extra info
In de voorverkoop zijn tickets verkrijgbaar voor 10,- euro en aan de deur voor 15,- euro. Let op: er zijn nieuwe kaartverkoopadressen. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.soulmax.nl, www.eventim.nl en www.paard.nl. Daarnaast ook via de dagkassa van het Paard en alle VVV-kantoren.

Op de hoogte blijven van alle updates rondom Sick en Soulmax kan via www.soulmax.nl.