Partyflock

It's all about the ladies at Club Seven

 

It's all about the ladies at Club Seven

gepubliceerd door , op
Het zomerseizoen is ten einde en de slippers worden verwisseld voor de stilettohakken. Voortaan staat iedere laatste zaterdag van de maand totaal in het teken van de vrouw. Soulmax Entertainment geeft hiervoor het startsein op zaterdag 24 september 2011 in Club Club Seven. De avond waar eindelijk echt rekening wordt gehouden met de vrouw, een echte Girls night out. Hierbij kunnen vervelende mannen thuisblijven achter de televisie, maar degenen die weten hoe zij vrouwen een goed gevoel geven zijn uiteraard van harte welkom.

Girls night out is speciaal gecreëerd voor alle vrouwen die houden van alle vrouwendingen, maar bovenal van een goed feestje. Vrouwenhartenveroveraars Sascha Visser en Eric Santana nemen achter de draaitafels plaats om voor de lekkerste dansbare tunes te zorgen. Daarnaast wordt de muzikale invulling aangevuld door sexy saxofonist Ben Rodenburg en de mooie zangeres Bibi Savannah.

Maar er is meer om de vrouwen in de watten te leggen. Geniet bijvoorbeeld van de lekkerste cocktails en de chocoladefontein. Ook aan de 'day after' is gedacht. Grazia deelt magazines uit om de volgende dag bij te komen van een heerlijke Girls night out met wat leuks te lezen. Kom vooral op tijd, want de best geklede 50 vrouwen worden verwend met exclusieve, stoute goodiebag, aangeboden door www.willie.nl! Kortom, een echte Girls night out! Uiteraard zijn de mannen ook van harte welkom, maar onthoud wel: if you hear any noise, it ain't the boys..

Kaarten & extra info
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 8,- euro en aan de deur voor 10,- euro.
Het is voordelig om van te voren kaarten te bestellen via www.soulmax.nl of deze te halen bij alle VVV-kantoren. Op de hoogte blijven van alle updates rondom Girls night out en Soulmax kan via www.soulmax.nl .