Partyflock
 
­ Nederland

Access #2

gepubliceerd door , op
Access
22 maart 2012
FeestAccess · #2
Datumzaterdag 5 mei 2012
WinactieAccess actiegesloten
LocatiePaard Site
De daverend succesvolle eerste editie van Access geeft genoeg reden het dunnetjes over te doen. Een gloednieuwe Access staat klaar op zaterdag 5 mei 2012 in het Paard. Bekijk de aftermovie van de eerste editie hier:

.

Dit is een mooie impressie van Access, maar ook nagenieten voor degene die er bij waren en degene die er niet waren kunnen zien wat zij gemist hebben. Access #2 is de uitgelezen kans om het eerste succes te overtreffen. Er wordt wederom uitgepakt met LED schermen en meer. Daarnaast beloven vooral een hele hoop vernieuwende technobeats voor een geweldige avond te zorgen. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via Eventim.nl en Paard.nl.

Marc Romboy (deejay-set):
De Duitse DJ en producer Marc Romboy maakt deze avond voor het eerst zijn opwachting in Den Haag. Met zijn jarenlange ervaring in de electric scene en innovatieve ideeën is hij de aangewezen persoon om van Access #2 een knallend succes te maken.

Jurwin Abbo (live):
'I get restless when I can't work on my music. It's such a good outlet for my emotions'. Deze uitspraak geeft aan waar Jurwin Abbo voor staat. Hij leeft voor muziek en op 5 mei brengt hij het publiek met zijn electrische kunsten naar een totaal ander niveau. Wees voorbereid.

Joran van Pol (deejay-set):
Opnieuw maakt deze Amsterdammer tijd om naar Access te komen. Na verschillende gigs in o.a. Paradiso, Studio 80, Stalker, Escape en de Passenger Terminal werd het weer eens tijd om achter de Haagse draaitafels te gaan staan. Deze jongen behoeft geen uitleg voor degene die bij de eerste Access aanwezig waren en voor degene die het toen gemist hebben: er staat jullie een behoorlijke portie vernieuwende techno en tech-house te wachten. Joran staat niet voor niets regelmatig als headliner in Hamburg op het Stille Wasser in- en outdoor event.

Joop Junior (deejay-set):
De grondlegger van Access neemt wederom plaats achter de draaitafels. Van Japan tot Bangkok en van Argentinië tot Canada, de producties van Joop worden over de hele wereld gedraaid door o.a. Richie Hawtin. Zijn sound is diep en hard en zorgt zeker voor de nodige handjes in de lucht, maar dat is voor iedereen die bekend is met Joop Junior natuurlijk niets nieuws.

Early bird tickets:
Het Paard heeft een speciale early bird-actie voor dit feest. Er zijn een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar voor € 5,- per stuk via Paard.nl.

Reguliere voorverkoop en deurverkoop:
Reguliere voorverkoop kaarten kosten € 7,50 (ex. fee). Deze zijn online verkrijgbaar via Eventim.nl, Paard.nl en daarnaast ook via de dagkassa van het Paard en alle VVV Ticketpoint-kantoren. Aan de deur kosten tickets € 10.